Рома Beast футболки

Молодий бренд Zveri нещодавно оголосив себе, представив колекцію молодіжних футболок з принтами, натхненними європейським стилем вулиці, або величезною любов'ю для наших маленьких братів. У будь-якому випадку, презентація проходила в вузькому колі, а збір непередбачувано розсіюється через мережу магазинів «5 Карманов». Роман Білик, фронтмен групи «Брести» та вчасний новий дизайнер молодіжних футболок збирається продовжити свою пристрасть найближчим часом.

Не відомо, які моделі підуть на продаж. Однак тепер можна презентувати «гарячі десять» молодіжні футболки з ромського свята. Це те, що він думає буде модним у 2012 році.

Диско koala. Хіт No 1 (приблизно не музичний) з ромського свята, виготовленого в строгому монохромі. Ця футболка дивна, тому що кожен хоче побачити щось в ній: милий смішний коала або непарний джунглі рокер. Хто ближче до духу...

Скрипка і стрілка. Подарунок для космічного дня. Патріотизм побив ключ, і собаки не залишають байдужим. У цій моделі також присутній улюблена чорно-біла гамма. Еклектичне правило!

р.

Космічна панда. Продовжувати тему... Друк з символікою бренду Zveri. Є як чоловічі, так і жіночі варіанти. Для себе романтична футболка: Я м'який ведмед. У хмарах ми йдемо?

р.

Любовні руки. Любов вбиває! Силуетами зброї є «підроблені» з солодкою флорою. Чоловічі і жіночі моделі в білому і чорному кольорі. Як кажуть, що хочу: рожеві троянди або загострені бочки і ніж в горлі!

Готичний. Готичний є також готичний в Африці! Вишуканий вишуканий хрест з абстрактним символікою є актуальним для молодих людей обох сексів. Створює відчуття протистояння холодного металу до досить похмурого стану розуму.

Гіраффа hipster. Веселий друк сподобається тим, хто віддає перевагу тонам в одязі. Велика сорочка для вечірки в клубі. Оптимізм і нігілізм – молодше покоління оцінять!

Опринік вовк. На мій погляд, моделі. Чорний і білий, штучно витриманий образ. Погляд вовка захоплюючий. Інтелектуальна інформація, це ваш вибір!

Тигровий аристократ. Продовжуємо тему тварин... Якщо ви хочете поліпшити свою самооцінку, оберіть тигр. благородна тварина – благородне звання. Приєднуйся до привілейованих класів через надзвичайну моду.

Батмоус. Як тільки вони експлуатували образ бідної Міккі! Тепер це "сістерська миша" прикрасить неформальні футболки. Сорочки для альпіністів, які всього за п'ятнадцять років

Гумінгрі на велосипеді. Чоловічий варіант виглядає більш привабливим. Оригінальне рішення - зареєструвати логотип бренду Zveri в дизайні велосипеда. І ніжки нічого...

Отже, ми можемо сказати, що нова колекція виглядає набагато більш різноманітною і барвистою, ніж попередній. Бренд «Звері» (Zveri) – це те, що його фірмовий стиль поступово переходить, я думаю, в правильному напрямку. Тема «Схід» чітко досягла роботи Романа Віталіевича, але з тезією ще потрібно працювати.