Ліза Кудру.

На мій погляд, найкраща роль Лізи Кудру - роль вона грала протягом десяти років. Безсумнівно, я підтримую багато – ексцентричний Фоебе Боофе з серії «Дружа» запам’ятався і любила багато. Деякі люди все ще одягають схожий одяг. Я не знаю, чому, але деякі Американські журнали оцінили Ліса Кудру серед найбільш бідно одягнених людей в Голлівуді.

68034784

Обов'язково: Ви ніколи не одягалися? Або, можливо, ви знаходитесь в такому настрої, який ви хочете носити щось схоже на це? І робіть це з метою, і нехай! Але я не думаю, Ліза була мотивована Малісою. Або вона була дуже комфортно. Lisa Kudrow сама часто говорить, що вона не може втекти з зображенням Phoebe.

Для мене поєднання жовтого і рожевого виходить за межі. Я тільки бачив її в маленьких сукнях. Ми можемо лише надіяти, що з цим нарядом, Ліза бажала підкреслити свою дитячу спонтанність.

На фоні Courteney Cox, Lisa виглядає очевидна хіппі – це те, де природа Phoebe прихована. Зріз відмінно підійде, але орнамент не вражає.

р.

3645980Р.

Ні, ні і ні знову! Поісонний рожевий і жовтий - знову два (((())

Пальто добре виглядає. Це просто взуття для нього вибрати інший - наприклад, світло-бежеві черевики з низьким каблуком. І не призначати.

Занадто пишний верх і занадто вузький дно. Немає гармонії. Кожен руйнує свої ліхтарі рукави.

Все, що пережили вогонь... Це те, що я хочу назвати цей образ. Коли я вдягнув поспішання, я отримую те ж саме.

Тим не менш, це занадто вузький погляд у стилі Ліса Кудру. Кожен пропущений. Давайте спробуємо копати глибше. У наступних фотографіях Ліза демонструє чудеса смаку і почуття моди. До речі, ви можете побачити, що це в основному видно або в чорному або білому кольорі. Це розумне рішення, якщо ви сумніваєтеся.

У білих, Lisa Kudrow трансформується, стає більш ефектним, яскравішим, свіжим. вона особливо носить штани, тому що вона висока.

9251

У чорному з серіалу Фоеба є не слід. Перед нами елегантний, розкішний колір з неповторним шармом.

У чорному і білому я люблю Lisa Kudrow самі. Але найяскравіше ви вважаєте її образ занадто нудним, вона покаже, що вона може майстерно обробляти яскраві провокативні відтінки.

Ліза пожежа. Я люблю все від дизайну і тканини до декоративних оздоблення. Макіяж абсолютно точний.

Річка богиня. A стриманий темно-синій робить волосся блондинки ще яскравіше і трохи світліше.

Диско-дівчина. Це справжня чарівність. Відтінок рожевого кольору дуже приємний, не «пісонний». А Ліза відчуває себе дуже комфортно!

Яскравий сміливий випадковий. Не всі дивляться так добре! Найкраще поєднання червоного і зеленого кольору.

Дай! Сукня червона ковролін.

530252

Дівчина з наступних дверей. Для Лізи тут - найвиграші відтінки: синій, синій, білий і чорний. Стиль спорту трохи змішаний з вуличним стилем. Волосся знімають з вершини - "п'яти"!