Майн Гарнер Warren

Сім'я ідилл можливо в зоряній парі. Хороший приклад цього є пара Джессіка Альба і Cash Warren, які не можуть милуватися не тільки один одному, хоча їх любов народився 7 років тому (у 2004 році), але також на своїх прекрасний дочках - старша Honor Marie Warren і молодший Haven Garner Warren, який з'явився 13 серпня цього року. Я не думаю, що їх сім'я idyll є грою на камері, я вірю в своїх справжніх почуттях один одному, які їх щасливі очі говорять краще, ніж слова. Сьогодні ми познайомимося з невеликим копіюванням (всі шанувальники Джессіка в одному голосі скажемо, що Майн дуже схожий на неї) Альба, який незабаром буде два місяці.

р.

13 серпня 2011 р., про які її улюблені любителі були повідомлені матір'ю, Джессіка Альба. Актор написав на своїй сторінці Facebook:

Вона народилася в суботу, вагою 3.1 кг і висотою 48.2 см. Здоровий і щасливий! Велика сестра Заслужена новим доповненням до сім'ї. Дякую за підтримку при вагітності. Це означає багато мені.

1945 р.

Перекладений з англійської, ім'я маленької дочки Джессіка і Готівка "Хавен" означає "гарбур", але друга назва дитини - Гарнер був взятий з другого імені діда (father Cash). До речі, пара подарувала свою першу дочку Заслужену середню назву свого діда (м. Джесса), тому це гарна традиція.

р.

Джессіка подарувала народження в Лос-Анджелесі в Cedars Sinai Hospital, де багато відомих жінок народилися.

Джессіка часто ділиться своїм родинним щастям з користувачами Twitter. 18 серпня 5 днів після пологів вона писав:

Я не можу зупинити поцілунки і шукаю її.
День до, чоловік, Cash Warren, написав на своїй сторінці:

Повний будинок дітей і квітів
2373323

Baby Haven все ще в її мамі.