Kate Winslet макіяж

Ця жінка має стільки нагород, що ви можете втратити кількість, оскільки вона є Kate Winslet. Ця британська акторка, яка стала всесвітньо відомою, а крім цього і улюбленою, завдяки культовій плівці «Тітанік» протягом декількох днів (5 жовтня) відсвяткувати її 36-й день народження, але вона все ще відкрита, талановита і приваблива. Вона часто називалася власником найкрасивішого тіла, і багато в той же час відзначила її насичений внутрішній світ. Кате дійсно гармонійно, тому що вона не тільки прекрасна актриса, але і турботлива мати, яка піднімає сина самостійно. Вінслет має один Оскар, незважаючи на те, що ця нагорода 6 разів! Тріумф прийшов до неї завдяки фільму «Читати». Актриса вегетаріанська, тому її прекрасний зовнішній вигляд пов'язаний з багатьма способами. Вона має гарне тіло і дуже хороший обличчя для свого віку, хоча я не думаю, жінки віком 35-36 років, але багато відомих дівчат не дуже добре виглядають в цьому віці. Кате не втратила свого чарівності і краси, тому вона може бути викликана жінкою, яка протягом багатьох років виглядає явно не гірше 18-25 років.

1,1 км Я просто захоплюю цю акторку! На екрані вона майже не має рівних і я виглядаю на неї не як «нереальна краса», як Джолі, але як жінка, яка, якщо я можу поставити її так, «на дошці». Якщо краса Джолі є нудним, Kate розкриває нову сторону з кожним новим фільмом. Дуже жіночний і стильний Winslet відрізняється хорошим макіяжом, який тільки підкреслить, що вона схожа на вино – щороку тільки краще. Я люблю макіяж на фото нижче, тільки для такої жінки він був створений.

2. Kate має дійсно красиві очі! І немає лінз. Зморшки не зіпсують її чарівним обличчям, що світить з щирістю. Єдине, що я не люблю її обличчя, це форма її губ. Я не можу сказати про це.

3. У І вийшов Кате, щоб бути «волосатий». Відновлений макіяж дає їй справжній британський. Дуже елегантний і елегантний, це те, що хабар.

4. У Яскраві кольори в макіяжі не для кейт, оскільки вона є шанувальником класики. На 36 я думаю, що це ідеальний.

5. Умань І ось де Кате продемонстрував її дивний бік. "У тихому басейні?" Я думаю, що диміце не дуже добре підходить, хоча я не виправда, що це не дуже добре виконано тут. Я люблю волосся.

6. Жнівень Яка жінка! Стилінг і макіяж - без слів. У мене є така тепла і доброта, що я дивився. В цей час було так рідко...

7. Про нас "Гон з вітром" Кате неймовірно чарівний. Макіяж не може бути моїм типом, але вона дуже позитивна жінка, незважаючи на те, що через деякі серйозні розриви і нещодавно заощаджуючи 90-річний матері Річарда Брансона від помирання в вогонь, який, звичайно, став стресовим становищем.

247754р.

8. У Коли Кате був молодшим (в дні титану), такий макіяж виглядав божественно на ній, як кров і молоко. Але тепер краса стала більш зрілою, такий макіяж вже не так добре. Це предметна думка.

9. Навігація Колір сукні чудовий, але макіяж в'яжеться.

10. Kate проти пластичної хірургії, але це плюс, а не мінус.

11. Подаруй! Як виглядає трохи сучасної тут і мені подобається. Макіяж в сріблястих тонах відмінно виглядає на засмаглі шкірі. Я також зауважив, що колір помада розкішний!

12. Скажіть не ботокс. Ботокс вбиває природність, тому я проти нього. Кате ще не використовує послуги пластичних хірургів та інших фахівців, але хто знає, що це буде так в 10 років. Зморшки кате вже досить помітні.

800950Р

13. Леді. Не відмовляється від уразливості, незважаючи на дуже відкриті сукні. Макіяж дуже нагадує варіант Namber 1.

14. Ледь помітні стрілки дуже добре поєднуються з ретро колір сукні. Я любила синій колір так багато, що тепер я хочу толстовки в цьому кольорі.

15.00 р. Побачити це! Макіяж хороший, але трохи брудний, хоча це, ймовірно, мій особистий ніккінг.