Макіяж Софі

Зображення Софі Аліса Бакстора надихнула і дивує майже десять років. На фоні всіх цих Крістін, Джессіка, Бритней, Кайлі – пергідролові ляльки – нарешті був своєрідний сніг білий, елегантний «Англійська троянда» з дійсно гламурним стилем і ненав'язливими мелодійами. Серед моїх друзів є кілька дівчат з ультрабілою шкірою, до якої тан ніколи не прилипає. Але, один спосіб або інший, деякі власники аристократичного кольору шкіри (в тому числі мене) постійно обтяжуються проблемою вибору косметичних засобів: вибирають світлі відтінки – «палений мотив», складають яскраві – «кільки прибули!»

Софі Ellis Бакстор також в повсякденному житті не завжди вдається відповідати колишньому образу. Але більшість всього, вона вдається підкреслити її індивідуальність. Жінки білі можуть дізнатися з цієї моделі та співачки деякі великі рішення з точки зору макіяжу.

Сукулент, але натуральний. Волосся з червоним відтінком прекрасно поєднуються з легким морквою помадою. Вечірній макіяж доповнює сірі тіні очей, чорні огірки і помилкові вії, помірно довгий. Комплекс «Лівочевий» досягається персиковими сумішами. Зображення стає дійсно виразним і позитивним. Більше тепла!

Яскравий, але не провокаційний образ. Відмінний чіткий лайнер і стріли. Губовий відтінок стиглого кавуна не дуже насичений. Скоріше за все, в текстурі він зволожує. Зверніть увагу, що нижня пов'язана з світло-синім олівцем. І все це в рамці темного червоного волосся.

р.

І знову, старий червоний помада. Як без неї? Так як є багато відтінків червоного, потрібно вибрати з обережністю. Софі це зробив. У фокусі на губах. Очі здаються навіть зелені. Товсті чорні олівці на верхній повісті і природній лінії брів. З дуже темним волоссям все виглядає органічно.

Р

Фіолетові тіні! Увага: дуже небезпечний відтінок. Ви змащуєте неправильне місце, і це все - ви вже безнадійно захворіли. З порошком, софі явно переніс, але світло-бежевий матовий помада дає образ ніжності і милості. NB: Він буде виглядати стильно з цим кольором волосся.

Не забудьте покрити проблеми шкіри. Всі вони не повинні знати про них. Однак не слабкий варіант дискотеки. Я люблю сніго-блакитні тіні як вкладиш. І ще один кінчик: якщо ви сумніваєте вибір помади, сміливо приймаєте прозорий блиск губ.

Версія схожа на першу фото, але без темно-сірих тіней з світло-бежевим Софі втратив. Я міг використовувати ліфчик губ. Але персик ледь помітний рум'яна є твердою п'яти!

Змінює мене з кальмара. Незважаючи на соковиті лінії, дуже м'який макіяж для брюнетки. Мені подобається, що брови залишаються природними.

Софі молочна коса. Якщо у вас є легка шкіра, її дуже легко перетворювати в гніздову ляльку за допомогою рум'яна. Як змінити цей макіяж? Мийка і мийка

р.

Закрити до натурального. Хороший і веселий вигляд. Дуже омолоджує, до речі.

Хороший свіжий макіяж, але рожевий рум'яна я збираю. З'явився більярдний комплекс. У будь-якому випадку, є також багато відтінків рожевого (як і червона помада).

Жовті тіні - це свого роду знаменитості, що випромінює цей сезон! Може бути він буде рулон, але не з такою помади і не з волоссям з червоним відтінком. Але губи дуже цікаві: Софі зробили їх меншим макіяжом, не досягаючи природної лінії. Ніжний овець, хороший. Але ці жовті тіні ...

4628354

Світло-рожева помада завжди освіжає брюнетки, особливо білого кольору. Великий вибір. Навіть жовті тіні не зіпсують образ так багато. Світло персикових тіней - найкращий варіант.

, Україна

Маленька готика. Я ніколи не знаю Софі тут. Я додаю трохи рум'яна для вакантності. Світло смарагдові тіні з помадом «оша троянда» і коричневим олівцем – і ви дивно розкішні!

Р

Світло-кавунний відтінок помади робить обличчя більш виразним, ідеальним гладким тоном шкіри. Але з цим околінером, очі софі здаються дуже дрібними. Низькі повіки не відхилялися так: підкреслюють або соковиті або не доторкнувшись до всіх.

до 1 2 3 4 5+

І тут зелені тіні відразу зловити очей. Потім можна додати трохи блиску і губ.

Леді осінь. Ось варіант, коли білки чудові коричневі тіні. І червоний волосся тільки допомагає в цьому. Але помада повинна бути нейтральною. Або використовуйте світло-рожевий глянець для теплих губ.

Хто не мертвий, танцювальний дискотека? Війна!

Ніна Вик знову! Вії виглядають як промені. Я не люблю сонце в очах. Але апельсинова помада добре виглядає.

Однак з цієї точки зору макіяж виглядає дуже елегантно. Блакитний олівець під нижнім століттям злегка розбавляє «персик» образ.

Не можна сказати, що помада-фуксія надихає мене. Але очі виглядають таємничими і шикарними. Я повинен залишити акцент на них. А помада буде замінена світло-коричневим (бежевий) блиском.

Р

Чи думаю, що Софіса Бакстор краще виглядає без макіяжу? Прості і натуральні, звичайні дівчата. Дуже чарівний!