Як виглядати дорого

Це питання для всіх жінок, які одягають на їх не найвищу зарплату у світі. У цій статті я даю вам кілька стилістичних рішень, а також поділитися психологічними хитрощами, які допоможуть вам виглядати не гірше, ніж жінки, які можуть дозволити собі витрачати пару тисяч доларів на сумку. Я знаю, що Інтернет є повним текстом статей, тому я спробую бути максимально специфічним. Так, що людина сприймає перше з усіх? Весь образ. Це перше враження, не існує другого шансу зробити його. На цьому етапі буде помічено: ваше волосся, взуття та сумки, загальний стиль зображення, етикетки, якщо вони великі.

999 р.

Волосся.

Ніколи не ходити з розщепленням волосся. Шейк, зріз. Почасті волосся не тільки НЕ багатство жінки, це робить пригнічення навіть на курсорному огляді. Після сотні виливок і багато годин черги в компанії багатьох дівчат ця проста правда я розумію назавжди. Те ж саме стосується нефарбованих коренів. Ви не можете пофарбувати на час і дозволити їй кожен місяць – не фарбувати в контрастному кольорі. Завжди складіть волосся. Вивчайте. Перегляд відео в Інтернеті, попросіть показати вам, як викласти перукарню. Немає часу, щоб класти - лежати і отримати рано. Або коротка стрижка - тепер вона дуже модна, короткі стрижки представлені в усіх колекціях. Ось спосіб укладання, який підходить практично для всіх типів волосся.

На малюнку - дивний пергідролічний колір волосся з PTU нефарбовані коріння.

Промийте голову кондиціонером. Поставте рушник на голову і почекайте 10-15 хвилин. Знизіть голову вниз, нанесіть м'ясо для укладання і висушіть волосся потужним феном для волосся (якщо ви не знижуєте голову вниз об'єм зачіски не буде, і якщо ви сушите з іграшкам сушарки, після чого висихайте на завтра вночі, і ефект не такий же). Зніміть голову і побачте, що відбувається. Поставте волосся в форму. Наприклад, розчісувати волосся назад або зробити розділ. Потім складіть волосся своїми руками так, щоб він виглядав акуратним. Залийте всю цю пишність лаком. Якщо спочатку ваша зачіска не має форми і рука перукаря не доторкнулася до волосся протягом багатьох років – ліки без зайвих зусиль тут. На малюнку нижче є результатом цієї укладання на мій кучерявий і рідкий волосся.

За російськими стандартами витрати на волосся не більше 1500 рублів на місяць.

Взуття та сумки

О, боляче питання. Найдешевші черевики завжди виглядають дешево, згідно модних журналів, які помпабно штовхають вас всілякими клаптями. Туфлі не повинні бути дешевими... Ось ми йдемо.

Перший варіант - Colin Stuart. 1200 рублів з точки зору російських грошей ви можете придбати на сайті victoriasssecret.com

Варіант два, добре, просто супер модний. 2500 рублів, той же дизайнер, той же сайт. Дуже дорогий дизайнерський взуття, в тому числі близько, у мене була пара 8 від цього бренду до тих пір, поки я нарешті вийшов з моїх підборів.

р.

Ось холодний варіант погоди. Знову ж, дуже модні черевики, хоча дорожче - як 3,500 рублів.

р.

Іншими словами, взуття можна замовити, моделі незліченні, якість цих взуття відмінна, хоча це не шкіра. Однак шкіра загибла снігом і сіллю набагато швидше, ніж замінники. Ми говоримо про низькотемпературні рішення. Ніколи не носити ту ж взуття на два дні. Так що це миттєво вбиває, і спокійне взуття не виглядає дорого. Відразу купити 2-3 пари, наприклад, знайти відповідні знижки. Природно, в кінці сезону ціни значно зменшилися, можна купити розкішні взуття за $ 19. Я покажу вам те ж саме, як Colin Stuart:

Габаритний зображення

Що стосується сумки, це дійсно гірше. Я дуже схожа на Cromia, але сумку $500 не є бюджетним пакетом. Однак в цьому випадку можна використовувати колекції, представлені в Зарі. Я не буду називати представлену сумку висоту досконалості, але не можна сказати, що вона коштує 2000 рублів.

Це те ж саме звідти - трохи витонченіше, також 2000 рублів.

р.

Це виглядає досить пристойно і коштує 3000 рублів:

Р

Ще один варіант - піти в моду.ebay.com/handbags/Handbags-Purses/63852
Сайт, де можна знайти автентичну (реальну, не підроблену) сумку Louis Vuitton за $ 260 (замість 1,500). Немає необхідності підробки. Тільки якщо вони дуже якісне і ви впевнені, що така модель була призначена дизайнером. Ніяких підробок в Росії. Я не буду називати подорож до Європи бюджетною подією. Для образу в цілому ми розглянемо її пізніше.

етикетки

Тепер поговоримо про етикетки. Один аксесуар досить виглядати розкішно (переважно, що ви маєте право з усіма попередніми предметами). Polo з логотипом Ralph Lauren (реальні) вартість близько $110. Але логотип, який виловив очей вже характеризує свого власника.

Ще один варіант - пояс. Знову варто подивитися на продаж, але будьте готові до того, що навіть зі знижкою дизайнерський ремінь обійдеться 6000 рублів. Просто подумайте про те, що футболка може бути за $ 10, і штани на менше $ 30.

Виходить, щоб бути вигідним, я поясню цю точку більш детально в наступному розділі. Крім того, шарфи шиї можна використовувати і так далі.

Не носити ювелірні вироби, якщо це дешево. Наприклад, я можу побачити дешевий євреллер. Всі мої друзі. Ось вітчизняне червоне золото з піанітом - це темрява:

Але це також вітчизняний, але стильний і дорогий:

Але етикетки à la CRAFT Фірма на сувенірній сумці Louis Vuitton гірше просто поганого тону.

Етикетки сенсорні джинси теж. Якщо це бюджетний варіант, як Be Free, етикетки краще вирізати або закрити одягом. Тому з бюджетним шафою краще віддати перевагу брюкам. Джинси завжди повинні бути брендовані. Це божевільний, але це спосіб.