1139
Дючі Alba + Alfonso Diez
Незвичайна любовна історія 85-річних князів Алба і 61-річному штаті Альфонсо Діда стала найбільш обговорюваною темою в Іспанії, адже це не кожен день можна побачити таку барвисту пара. На протязі тривалого часу багато хто думав, що цей шлюб був організований, але в любові з Дюйсами підписали всі необхідні документи, що підтверджують, що він не претендує на спадок свого старшого друга. І ці чутки поширюються через непристойний зовнішній вигляд дуетів, які вже можуть вважатися страшним нічним знаком доброї половини людства, адже інформація про це весілля поширилася миттєво, і кожен дізнався, що Альба виглядає як (не плутати з Джессікою).
Це те, що Дюкси Альба виглядають як без ретушування та інших нецензій на 85:
Це як вона використовується для:
Хм, чоловік Дючес зношує окуляри (не думаю, що я нічого не нав'язую):
Ви погоджуєтесь . . . ? ?
Боже любов або психічна аберація підказка Альфонсо, щоб одружити Дючі Алба для деяких невідомий, але той факт, що Доня Марія дель Росаріо Кайетана Фітц-Джеймс Стуарт Сільва, і це те, як повне ім'я звуків Duchess, дійсно любить бідний держслужбовець чітко без слів. Неважливо, як родичі дуетів не проти, Альба все одно вирішили знову одружитися у віці.
366961
3610Р. 4200Р.
Цей сіро-шерстий божевільний вже пройшов під коронкою кілька разів, але і чоловік помер після декількох років життя разом з Дючами. До речі, ця стара жінка, яка стежить за модою і використовує послуги пластичних хірургів, має не тільки назву дуетів, в її житті вона 23 рази стала маркіксом, 19 раз графіса і 7 раз Дучі.
Стан дуетів оцінюється в 3,5 млрд євро, після смерті всі гроші підуть дітям і онукам, але Дідзь не отримає копійки. Незважаючи на те, що, очевидно, з енергійним "цуценя" він дуже хороший, тому що вона настільки позитивна, що вона готова танцювати flamenco прямо без взуття і з дзвінками на пальцях. І це 85! У гармати
03039, Україна
Киндерелла?
"Щодо всіх!"
Це те, що Дюкси Альба виглядають як без ретушування та інших нецензій на 85:
Це як вона використовується для:
Хм, чоловік Дючес зношує окуляри (не думаю, що я нічого не нав'язую):
Ви погоджуєтесь . . . ? ?
Боже любов або психічна аберація підказка Альфонсо, щоб одружити Дючі Алба для деяких невідомий, але той факт, що Доня Марія дель Росаріо Кайетана Фітц-Джеймс Стуарт Сільва, і це те, як повне ім'я звуків Duchess, дійсно любить бідний держслужбовець чітко без слів. Неважливо, як родичі дуетів не проти, Альба все одно вирішили знову одружитися у віці.
366961
3610Р. 4200Р.
Цей сіро-шерстий божевільний вже пройшов під коронкою кілька разів, але і чоловік помер після декількох років життя разом з Дючами. До речі, ця стара жінка, яка стежить за модою і використовує послуги пластичних хірургів, має не тільки назву дуетів, в її житті вона 23 рази стала маркіксом, 19 раз графіса і 7 раз Дучі.
Стан дуетів оцінюється в 3,5 млрд євро, після смерті всі гроші підуть дітям і онукам, але Дідзь не отримає копійки. Незважаючи на те, що, очевидно, з енергійним "цуценя" він дуже хороший, тому що вона настільки позитивна, що вона готова танцювати flamenco прямо без взуття і з дзвінками на пальцях. І це 85! У гармати
03039, Україна
Киндерелла?
"Щодо всіх!"