Поради від зірок

Для більшості жінок дуже важко стати стрункими після пологів і це займе багато часу і зусиль, але деякі зірки роблять це протягом декількох місяців. Як носити бікіні знову?
Міранда Керр, Вікторія Секретна модель і дружина Орландо Блум, поділилася її секретом:

«Я пам'ятаю, що дуже важко, коли я був вагітним. Я думаю, що якщо ви правильно їсти, приймати вітаміни, робити йога і bodiflex, це дуже легко повернутися в форму після пологів, і я зробив.

Ашлі Сімпсон:
«Я просто намагаюся не їсти ні на ніч. Я йду на щоденну прогулянку з Бронксом і Пете. Крім того, я думаю, що біг є кращим вправи. й

Дженніфер Лопес:
"Я ніколи не працював над моїм фігурою, я повинен сказати, я дуже щасливий з ним. І після пологів я вперше розумію, що це було схоже на дивитися фігуру. й

Джессіка Альба:
«Одний друг шахти порадує вас обмотувати пружну пов'язку навколо вашої талії, ви знаєте, що це допомагає! й

Крістіна Акілера:
«Я багато спорту під час вагітності, тому я мав абсолютно ніяких проблем після пологів. й
р.

2212799

Gisele Bundchen:
«Щоб мені, що багато жінок відпочивати занадто багато під час вагітності і думати, що вони можуть їсти нічого. Я думаю, що дуже важливо дотримуватися дієти, тому я ледь отримав вагу.

Келлі Престон:
«Я був удачливий, тому що я був грудним вигодовуванням, що допомагає мені схуднути. й
р.

Куртні Кардашян:
«Я можу зробити біг і заощадити на газі, поки я отримаю в тренажерний зал».

Селін Діон:
«Твіни набагато складніші, бо вони два. Я був грудне вигодовування, тому вони допомогли мені відновити і допомогли їм. й
р.

Ана Ортиз:
«Я зробив спорт, коли я був вагітним. Я також живе в Нью-Йорку і прогулянку всюди. й

_ Новини

Кендра Вілкінсон:
«Данці – це крута річ. Якщо ви хочете схуднути і мати хороший час, підпишіться на танець.

Adriana Ліма:
«Я не втратив вагу відразу, тому що я хотів би груди вигодовувати. Я був здоровий і п'ять місяців після того, як я повернувся в форму.

Р

Дженніфер Гарнер:
«Я був на біговій доріжці, і я взяв всі солодощі з мого раціону і повернувся до білкової дієти. й

р.

Tory Spelling:
«Мій друг використовував спеціальну систему. Я вирішив спробувати це занадто і він дав результати. Але це дуже важко для мене, бо я ніколи не втратив вагу до.
3610Р. 4200Р.

Меліса Джоан Заклепочники:
«Я припинив вживання цукру. Після закінчення грудного вигодовування я пішов на дієту. Я багато риби для вечері та білкових коктейлів для сніданку.

р.