Kutcher зловив.

Хто має мозковий мозок і який просто має терпіння. На цьому сайті було зібрано фотографії Кутчера та Мура на Twitter, захоплюючи їх та просто думають про любов та сімейні цінності. Право зараз загиблий, щоб писати це, але здається, що наш молодий хлопчик знайшов краще місце для себе, тому що скандал зламався просто неймовірним! Так... ми зустрічаємо нову пристрасть Аштончика... Sarah Lil ... 23 роки... і вона виглядає як... Бог, як передбачуваний це!

В цілому, наша маленька господиня не так само само, як її коханець здається, оскільки вона вже оголосила аукціон для публікації деталей її відносин з зіркою... просто не падають, $250,000!

В короткий час не складно вгадати, що всі ці бруди будуть дозволені по всьому світу і будуть соковиті жування на всіх куточках. щастя в цій ситуації тільки Демми, які не заслуговують такого лікування. О, чт, чт, ми побажаємо вас силою, малюком.

Так ... це перекис... Я не знаю, що він торгував Demmy?!

Р

Добре... шкода за якість фото, але нічого краще в Інтернеті ще ... в цілому є ромори, які Мур був зміщений і знову взяв скло. Тільки її діти і перший чоловік Зовсім достатньо, є багато інформації, яку Аштон вже глибоко ресмертний і готовий до чоловіків відносини. Я не затвердження своєї поведінки, але я думаю, що ці два мають право на другий... це сором'язлива, якщо така хороша пара перерву... eh ... вибір фотографій Аштона і Demmy разом... ?

р.

391322 р.