ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

Дизайнери, як використовувати нестандартні матеріали. У цьому сезоні їх вибір знизився на пластику. В основному ці пайки, але можна знайти цікаві форми у вигляді герметизованої гуми.

ПРАДА

Колекція має пальто, сукні та топи, які підходять для тіла моделей, таких як рибні ваги. Все це пишність створюється з досить великих кольорових пластикових котушк. Але колекція пам'ятається не тільки сукнями, але і великими пластиковими склянками з кольоровим склом.

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ , Україна

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

Крістофер Кан

Крістофер Кане вразить нашу фантазію з оригінальністю і екстравагантністю своїх образів. Ущільнений гумовий плюс фарба і ми отримуємо приголомшливу прикрасу на сукнях, блузках і навіть брюках. Дизайнер також готових суконь з пластикових розчинів з ущільненою гумкою.

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

Я думаю, що не всі пори носити такі екстравагантні сукні, але пластикові пакети виглядають досить зносні.

482850.

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

Марк Яковс.

Марк Якобс дав повний спектр своєї уяви, в його колекції є також ефект рибних ваг; і сукні та костюми підстрижені латексними сукнями; і навіть зібрані з колів, як дизайнер дитячої спідниці.

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ р.

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

Лука Бресель

На виставці Jacobs для Louis Vuitton пластич зайняв своє право. Повторюючи ефект рибних ваг, але вже не круглий, але загострені крапки на спідницях і блузках, виглядають досить агресивно.

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ р.

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ТВЕРРИ МУГЛЕР

У колекції Thierry Mugler є об'ємні футуристичні куртки, пластикові брюки і навіть елементи нижньої білизни, створені з пластику. Цікаво? Я. Здатний? Важко.

БОЛЬНИЦЯГА

Нікола Гескір вирушила ще далі і виїмала з латексних джгутів приголомшливі об'ємні куртки і жилети, і вишиті туніки з чорними пластиковими пугарами, що нагадують скло.

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ГОЛОВНА ДИТЯЧА КОМПАНІЯ

ВПЛ

На виставці VPL, деякі моделі загортаються в пластику від головки дози.

Я не знаю, як носити ці речі, особливо в Росії, але я думаю, що ми розглянемо їх довго на сторінках наших улюблених глянцевих журналів.