Яна Сорока

На продовження теми моделі підводного плавання сьогодні ми будемо говорити про переможця конкурсу міні-промісного Всесвіту, яка була сім-річна українська жінка Яна Сорока.

Молодіжний резидент Тернополя зумів бити 35 конкурентів у віковій групі. Конкурс відбувся в Анталії, Туреччина.

Яна вже має досвід участі в таких змаганнях, в цьому році отримала корону «Молоді Міс Тернопіль». І тільки в активі маленької краси вже чотири коронки, в тому числі звання «Міс талант», який отримав на 13-му національному конкурсі краси і талантів «Міні-Міс Україна 2011».

Дитина в другому класі загальної школи освіти. Яна ще не зрозумів, що вона визнана найкрасивішою дівчиною в світі.
Вона любить те, що є багато дітей там і вона має можливість поговорити з ними, чат, грати різні ігри.

На змаганнях Яна виступала в національному костюмі, а також провела український прапор в руці.
Згідно з матір'ю молодої краси Яночка почала танцювати відразу після того, як вона дізналася прогулянку. Спочатку я був просто перед телевізором.
Тоді він став чітким: сцена її виклик. Яна дуже мистецька, любить виступати перед аудиторією і сміливо зачаровує і органічно на сцені. Вона вірить в себе.

Вона розповіла журналістам, які хочуть бути лікарем.
Моє покликання бути лікарем, тому я спробую не пропустити заняття навіть коли я втомився від змагань. До речі, майбутнє Яни в моделювальному бізнесі не вважається, і сама дівчина хоче стати лікарем.

Школа є надзвичайно гордістю перемоги Форти і вже готує стенд, який розповідає про її участь у конкурсі. Тим не менш, дівчина зраджена журналістами, через які вона змушена пропустити заняття.