Світильник в Україні

Іноді, коли ви думаєте про це, вона займає багато болю. У Америці, так багато всіляких серіалів про вампіри, знятих, і ми в Україні в цьому плані, і кінь не лежав... Зайдіть мрії, щоб вони приїдуть! На одному з телеканалів українського телебачення стартує безпрецедентний проект. Голос крові. Ви знаєте, що це буде про? Є дівчина, яка (однорідно) виходить, щоб бути сплітом (вампір пророк), але вона в школі і нічого не знає про це. Таким чином, вамперові старші кладуть 400-річний вампір на неї, розкручений як чоловічий хлопець. Він приходить до школи, де вивчається головний характер (одноразово!) Вони люблять її! Який оригінальний рух! Але для серця дівчини буде боротися ще один хлопець, її однокласник. Хто буде вибрати? У будь-який час ми маємо наш Едвард і Белла, або Стефан і Олена, які піклуються більше. Сінг, танцюючі, ударні барабани ...

Спліт. Голос крові не є оригінальною ідеєю українських кінематографістів. Це адаптація однойменної ізраїльської серії, випущеної у 2009 році.

Ізраїльський плакат

Деякі деталі. Незважаючи на те, що серія є українською, дія відбувається в Санкт-Петербурзі (?). У деяких закритих елітних школах (все, як Barvihi). творці серіалу обіцяють, що
Заради долі, Кай та Лілії, можна помирати самостійно, али, не законами людей, а не законами вапірів, але одночасно. Це непристойна, яку вони переповнені, і вони стануть заважаними людьми. Закохані стенд перед складанням боргу ... Закон про серпентин. Чи прийдеш ти? У боротьбі за владу, що коханна вводять вуса - люди, вампіри, питикрови, пророки, паладини.
Епт, «бороть за владу і любов, яка входить до людей, вампірів, пити-блоодів, пророків, паладини ...» і це з нашим бюджетом, який вимірюється не в мільйонах доларів, але в тисячі гривень. Bliyin, добре, п'ятий момент я відчуваю себе буде дуже жертим і рулі.

р.

Р

Трохи про основні символи. Більшість з них мають дивні імена, як для росіян.

Leah Rozanova (actress Kristina Brodskaya) є однаковим сплітом (half-vampire-half-human). Замкнена, сором'язлива дівчина, любить багато хлопців, але особливо не зацікавить нікому. Вона має хобі - Леа створює скульптури (щодо думки про скульптури, інакше в природі - як Bella)

Kai, aka Kostya (Artem Krylov) є дуже зручна вампір. Дівчата падають у стеки від свого роду, але він занепаде в любов, згідно з законом жанру, зрозуміло, що він є.

Антон (Максим Салніков) є найкращим другом Леи, таємно закоханим з нею. Немає натурних функцій.

Луке – молодший брат Леа, соліст шкільної групи

Майя (Марія Ахметзянова) – перша краса школи, дочка директора. Поставив очі на Кай.

Макс (Ілля Шидловський) є другом трави. Вона буде працювати з Leah.

Ardek (Vladimir Markov) є вампірним пророком. Це той, хто керує Кай на спеціальну місію.

р.

Манфред (Ігор Миркубанов) є братом Ардека, який хоче захопити владу в в вампірі світу.

Для того, щоб зробити це чітким для всіх, це головне. Згідно з тривалим прогнозом, Leah є наступний пророк для заміни Ardek. Ardek відправляє Kai для захисту дівчини, оскільки вона мисливець паладини - вамперові екстернітори. З часом Кай і Леа мають чарівність, але згідно з законом вампіра, пророк не може мати коханця. Кай і Леа повинні боротися за свою любов. Добре, по дорозі, решта компанії героїв підключена - хтось заважає, хтось допомагає, все відповідно до законів жанру.

Що можна отримати з такого одягу? Я не знаю. Дуже важко вірити, що це створення зможе змагатися з тим же «Вампір Дієйс» (про «Твілайт» вже з питання). Я не бачив ізраїльського прототипу серії, але він має хороші відгуки про пошук, що було дивно. В цілому я чекаю прем'єри, а потім ми можемо зробити висновки.

Як оцінити перспективу цієї серії?