Asexual модель

Данила Поляков – це червоний хлопець з багатим внутрішнім світом, нестандартним мисленням, непоганою поведінкою, ударним зовнішнім виглядом. До категорії моделей, які надихають фотографам на нові зображення. У фото, і в житті він може виглядати як красива дівчина або сексуальний хлопець. Він не сором'язливий з високих каблуків, сукні, довге волосся, голий тіло. Чому ембаррасується Данила Поляков?

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель р.

У той же час він підписав контракт з агентством з моделюванням Storm, коли Наталя Водідова виграла котирування по всьому світу, а Ювс Сен Лорен. Сьогодні він відомий популярною моделлю. Його людина лікується по-різному. Хтось захоплює своїм стилем, поведінкою, і кимось всі ці «добрі звички».

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель

Я не маю чіткої думки про нього. З одного боку, мені подобається багато своїх робіт, в тому числі тих, на яких він жіночний, і з іншого боку, він підтверджує свою думку, що чоловіки будуть одним днем ходити по шпильках, незалежно від того, скільки вони зараз перенесли цей факт; з іншого боку, я розгубився своєю крупою, клоуном і надмірною «осимістю», яку я називаю звичайною припливом.

Asexual модель

123456наступна

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель Р

Asexual модель

Asexual модель р.

Цей червоний-волосий бост був першим серед інших російських моделей, щоб взяти участь у виставках Fendi, John Galiano, Moschino.

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель

Зростання кар’єри Данила може вважатися моментом, коли він був на комплекті з дизайнером англійської мови GQ, аніж стилістом PRADA, Девідом Брадшавом, який включено виключно жіночі образи. Зіпсований Лондон оцінив ці фотографії. Пізніше багато інших дизайнерів запрошують його працювати в цьому напрямку. Можливо, через це, він втратив деяких клієнтів, але також отримав свою назву і визнання. Сьогодні багато емінестичних дизайнерів зацікавлені в роботі з ним (Джон Гальяно, Фере, Жан-Пау Гомер, Віденський Вествуд).

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель р.

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель

Danila Polyakov відкрив безліч шоу, серед яких жіноча (!) шоу в Мілані Fashion Week 07/08.

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель

Asexual модель

Сам Стівен Маісель Данил був знятий для італійської Vogue.

Asexual модель

Asexual модель р.

Asexual модель

Asexual модель