Asexual модель

Данила Поляков – це червоний хлопець з багатим внутрішнім світом, нестандартним мисленням, непоганою поведінкою, ударним зовнішнім виглядом. До категорії моделей, які надихають фотографам на нові зображення. У фото, і в житті він може виглядати як красива дівчина або сексуальний хлопець. Він не сором'язливий з високих каблуків, сукні, довге волосся, голий тіло. Чому ембаррасується Данила Поляков?

р.

У той же час він підписав контракт з агентством з моделюванням Storm, коли Наталя Водідова виграла котирування по всьому світу, а Ювс Сен Лорен. Сьогодні він відомий популярною моделлю. Його людина лікується по-різному. Хтось захоплює своїм стилем, поведінкою, і кимось всі ці «добрі звички».

Я не маю чіткої думки про нього. З одного боку, мені подобається багато своїх робіт, в тому числі тих, на яких він жіночний, і з іншого боку, він підтверджує свою думку, що чоловіки будуть одним днем ходити по шпильках, незалежно від того, скільки вони зараз перенесли цей факт; з іншого боку, я розгубився своєю крупою, клоуном і надмірною «осимістю», яку я називаю звичайною припливом.

123456наступна

Р

р.

Цей червоний-волосий бост був першим серед інших російських моделей, щоб взяти участь у виставках Fendi, John Galiano, Moschino.

Зростання кар’єри Данила може вважатися моментом, коли він був на комплекті з дизайнером англійської мови GQ, аніж стилістом PRADA, Девідом Брадшавом, який включено виключно жіночі образи. Зіпсований Лондон оцінив ці фотографії. Пізніше багато інших дизайнерів запрошують його працювати в цьому напрямку. Можливо, через це, він втратив деяких клієнтів, але також отримав свою назву і визнання. Сьогодні багато емінестичних дизайнерів зацікавлені в роботі з ним (Джон Гальяно, Фере, Жан-Пау Гомер, Віденський Вествуд).

р.

Danila Polyakov відкрив безліч шоу, серед яких жіноча (!) шоу в Мілані Fashion Week 07/08.

Сам Стівен Маісель Данил був знятий для італійської Vogue.

р.