1082
Що я поклоніння.
Є музика за поганий настрій, сумність, сльози,... Іноді для хорошого, коли ваше серце летить десь на відстані, звучить як ехо чутного ритму, інструменти, голос. Це життєздатність, що я відчуваю, що тепер не передається словами. У вас коли-небудь був час, коли ви подивилися на небо в три ранку і слухали його голос? Він робить вас мрією про щось краще, несамовита і, безумовно, поза. Це те, що ви думаєте про краще життя...
Я знаю майже всі ви, і більшість з вас дівчатка. Так, ми, безумовно, повною мірою відчуємо, пролягаємо, зраджуємо з нашого роду. Але що допомагає нам стояти і вірити в справжню любов? Він допомогло мені... А-ха. Morten Harket, Magne Furuholman і Paul Voktor-Savoy завжди створили музику, яку ви можете піти з усім вашим життям, що не нудно, і який одночасно завжди зрозумілий для світового слухача. Для цього я чесно не розумію сучасних нових митців, пісні яких грають весь час, але дуже важко пам'ятати їх після того, як вони нічого не впливають. А-ха пісні є рідкісними на музичних каналах, але така подія, безумовно, робить серцебиття на подвійний курс.
Я можу сказати занадто багато, але я не шкодую його. Зустрінемо, або пам'ятайте, що робота моєї улюбленої норвезької групи. Ви ніколи не забули такого народу.
р.
178364
1672799
362780Р
1 999 р.
Тепер послухайте, ви думаєте, що вони старіють? Що не скажеш, і чоловіки цієї нації незвичайно милі (Я маю на увазі фронтмена).
доб.
, Україна
Не може протистояти ... зберегти вибір... Дуже натхненні мелодії!
"Життя":
"Butterfly":
"Приправа в дощ":
"Літо переїхав на":
"Примітка високих і низьких":
Тіньйон:
"Аналлог":
"Minor Earth Major Sky":
P.S. Опишіть, як ви відчуваєте про цей вид музики... Я дуже зацікавлений.
Я знаю майже всі ви, і більшість з вас дівчатка. Так, ми, безумовно, повною мірою відчуємо, пролягаємо, зраджуємо з нашого роду. Але що допомагає нам стояти і вірити в справжню любов? Він допомогло мені... А-ха. Morten Harket, Magne Furuholman і Paul Voktor-Savoy завжди створили музику, яку ви можете піти з усім вашим життям, що не нудно, і який одночасно завжди зрозумілий для світового слухача. Для цього я чесно не розумію сучасних нових митців, пісні яких грають весь час, але дуже важко пам'ятати їх після того, як вони нічого не впливають. А-ха пісні є рідкісними на музичних каналах, але така подія, безумовно, робить серцебиття на подвійний курс.
Я можу сказати занадто багато, але я не шкодую його. Зустрінемо, або пам'ятайте, що робота моєї улюбленої норвезької групи. Ви ніколи не забули такого народу.
р.
178364
1672799
362780Р
1 999 р.
Тепер послухайте, ви думаєте, що вони старіють? Що не скажеш, і чоловіки цієї нації незвичайно милі (Я маю на увазі фронтмена).
доб.
, Україна
Не може протистояти ... зберегти вибір... Дуже натхненні мелодії!
"Життя":
"Butterfly":
"Приправа в дощ":
"Літо переїхав на":
"Примітка високих і низьких":
Тіньйон:
"Аналлог":
"Minor Earth Major Sky":
P.S. Опишіть, як ви відчуваєте про цей вид музики... Я дуже зацікавлений.