"Амеріка Top Model"

Я не почула нігель Баркер. Коли він був представлений в одному з останніх трансляцій «Топ-модель російською мовою» як всесвітньо відомого модного фотографа, я природно став зацікавленим, і я почав шукати інформацію про нього. Баркер з'явився довгий шлях від моделі до фотографа, як і наша російська лялькова зірка Inna Zobova. Давайте подивимося, як це все почалося ...

Баркер народився в 1972 році в Лондоні, у великій і дружній сім'ї з чотирма іншими дітьми. Мати Нігель одночасно отримала звання «Міс Шрі-Ланка» і перед шлюбом була досить популярною моделлю, тому всі її діти хотіли бачити в модному бізнесі. З дитинства панс. Баркер перетягував Нігель і його братів, щоб вилити, і, завдяки своїм з'єднанням, прикріпився практично кожен.

Шина Баркер.

З 10 років Нігель Баркер був на подіумі, демонструючи перших дітей, а потім підлітковий одяг. Він працював у Лондоні, Парижі, Мілані, Нью-Йорку та співпрацював з Giorgio Armani, Valentino, Gaultier, Kenzo, Donna Karan і Ralph Lauren. Якщо у 1996 році він не вирішив перейти до модної зйомки.

У зв’язку з тим, що назва Баркера вже відома в світі моди, він може обійтися без діліґентного PR своєї студіїNB. Баркер був введений такими відомими виданнями як GQ, інтерв'ю, місто та країна, сімнадцять і інтерв'ю, він знімав фото набори для рекламних кампаній Lands' End, Lexus, Ford і Sony.

У 2003 році Баркер з'явився на американський топ-модель як фотограф і суддя. У той же час, ніхто не міг сказати, що проект стане популярним або стиглим після першого сезону. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Нігель Баркер спробував себе актором. Однак фільмографія все ще дуже блискуча - дві епізодичні ролі в серії «Весняний» і комедії «Артур». Ідеальний мільйонер. Хоча все можливо, Баркер ще не 40, і він може легко переключатися з кар'єри як фотографа в акторську кар'єру.

У особистому житті Нігель має повну гармонію. Він був одружений з моделлю Крістен Баркер протягом десятиріччя і має два діти.

доб.200

Р

Ось деякі фото Nigel для TMPA. Порівняти їх з тими, хто робить «Топ модель російською мовою»

р.