Ірина Білик

Я хочу обговорити з вами трохи так званий новий образ «Українська Мадонна» Білик.

Нещодавно співачка, поет, композитор і телеведучий не перестає здивувати своїх шанувальників різкими експериментами з зовнішнім виглядом. Я пропоную вам подивитися на Ірину Білик, який ми всі використовували для перегляду на екрані:

Яскрава, улюблена блондинка без паток, за вітчизняними знаменитостями,
Зникла вона без сліду після однієї з її життєвих подій - спільного життя з російський стиліст, співак, телеведучий Сергія Зверєва.

Нагадуємо, що Ірина Білик – суддя в українському проекті «Star Factory – 4». Саме в цих трансляціях яра кожен раз шокує аудиторію з її зображеннями, які або нагадують нам образи леді Гага, або пізній Amy Winehouse, з її божевільним одягом. Шукаю в сучасному стилі Ірини, виникає одне питання: що сталося в романтичному і ніжному кольорі?

94383.

Габаритний зображення

р.

Габаритний зображення

Я сподіваюсь, що всі звертають увагу на форму Іри. Давайте подивимося на фото своєї молоді. Після того, як багато років, жодна форма обличчя зміниться до такого ...

І це доводить наявність пластичної операції, крім того, її занадто нова форма обличчя нагадує форму обличчя Сергія. Чи є це нове зображення лише спроба привернути увагу та нагадувати всіх своїх людей?

Я думаю, що кожен з нас знайде свою відповідь...

Габаритний зображення