Зу Бербер.

Молода акторка, яка отримала популярність після участі в серії «Реал хлопчиків», Zoe Berber є рідним перм. Дівчина 24. Поки ще в школі почала брати участь у театральних постановках. Незважаючи на те, що в дитинстві Зоя не мріяла акторської кар'єри.

Дівчина захотіла зробити чоловічу роботу, наприклад, механіку або навіть вбивця! Але після закінчення школи Бербер вступив до хореографічного коледжу. Але побачивши своїх однокласників, дівчина відразу взяла її документи звідти. Це те, що Zoe Berber дуже сором'язлива її фігури.

Дівчинка розповіла мамі, що вона не вступила в хореографію. Я вирішив вивчити пошиття. Але все ж, тяга за мистецтво забрала його пальцем і Зоя вступила до Пермського державного інституту мистецтв і культури.
Але мені запропонували піти в актори, кажучи, що я витрачаю весь час в активі, і зшиваю трохи. Вступ! Бербер почав навчатися на курсі директора Бориса Мілграма.

У жовтні 2009 р. разом зі своїми однокласниками Зоя взяв участь у фестивалі «Космічна дирекція». А через рік, в листопаді 2010 року вона почала грати в гру «Бульлетовий колектор» на сцені театру «Сцене-Гаммер», який просто відкрився в Пермі.
2010 рік став значним роком в дії долі Зої Бербера. Дівчинка була відхилена за роль Лера в серії «Реал хлопчиків на телеканалі TNT».
Я ніколи не думав, що я буду в серії. А серія буде таким успіхом! Тепер я боїться, що відбувається поруч. 1990Р. 2199Р.

У зв’язку з відкриттям, Зое довелося взяти академічну відпустку за відсутності в інституті. За її словами, батьки дуже хвилювалися, тому що вона повинна залишити школу на деякий час.
У інтерв'ю Зое сказав, що вона не хоче бути голим:
Я не згоден нічого ще, тому що я знаю про мої недоліки і не буду йти на глянцеву пригоду. Я не скажу, що я не можу відкрити плече або ногу. Люди не знають мене, а потім визнають своє тіло. . .

За словами Зої, вона спілкувалася з хлопчиком, дуже нагадує героя з серії – Колян.
Я від хлопчика, як Колян. Ми з радістю від щирого серця. Ми ще добре спілкуємося. Коля, до речі, нагадує мені дуже багато мого першого кохання на початку нашого знайомства. Після цього молодий чоловік почав розвиватися, виросла, і тепер він талановитий і чудовий інженер, він має сім'ю.

р.