Хіт Legger.

Хати... Який дивний актор він був. Я не хочу сказати, що це завжди буде в моєму серці. Я справді люблю цю талановиту людину. Це жито, що доля замовила його, щоб залишити цей світ. Я не хочу говорити про смерть, бо для багатьох людей він живий. Життя в його блискучо різноманітних ролях... Давайте подивимося на нього, сонячний і посміхливий чоловік з чистими, наївними очима, поки він все ще з нами, і дізнайтесь, що було приховано в душі Хати, завдяки гасінням з інтерв’ю.

Я не мав грошей, і я був дуже щасливим. Коли
Я не хочу грошей. Моє кіно буде жити.
Для людей судити, що я був. Я просто хочу залишитися.
предмет зацікавленості. й

І ось що я нагадую собі весь час: незалежно від того, що кожен говорить про те, що говорять про вас особисто, незалежно від того, які проблеми, життя тут (вказує серце) - те, що я мав на початку, що у мене буде, що я завжди оцінив.
7353875

Якщо ви завжди зробите правильний вибір, то ви позбавите собі можливість подальшого зростання.
Коли щось сидить міцно в моїй голові, або щось дуже інтенсивне хвилювання мене, я просто уявляю сидіння на Марсі, дивлячись на Землю від божевільної висоти. Ось коли ви перестаєте боятися. Тоді ви не відчуваєте болю. Коли ви усвідомлюєте, що ви нікому, ваші проблеми здаються невеликими.

Ніколи не робіть нічого, що робить вас посміхатися.

Я не маю особливої техніки гри. І я не вірю в такі речі. Не існує правил, які діють, я граю на чистому інстинктах.

Дитина змінює своє життя в будь-який спосіб – за краще, звичайно. Поцілунки великі, але в поверненні ви отримаєте багато більше. І я відчуваю себе, як я готовий померти, тому що мій життя вже йде в дочку.
Matilda - це чарівний, чудовий, добре вибраний і мудрий. Мішель і я люблю її дуже, дуже багато. Поведінка батька перевищила очікування. Це чудовий досвід, який я коли-небудь мав - це дивно.
Ми живемо прямо зараз, я б не скажу, що я тільки закріплений на їжі, але мої обов'язки в житті прямо зараз прокинулися, роблячи сніданок, роблячи страви, приготування їжі обід, робити страви, покупка свіжих продуктів, приготування їжі вечерю, моїх страв, а потім збирається ліжко, якщо я можу. І я люблю його. Я насправді люблю його.

р.

Всі митці мають одну велику проблему: ми думаємо про себе як блискучі актори. Але насправді, більшість з нас є загальним ситом. Зрозуміти це, ви можете досягти кращих результатів.
р.

Габаритний зображення

Я люблю робити речі, які рубають мене. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що світ занадто добрий, Я не заслугаю, що я маю. Я думаю, що я захищаю всіх, і рано чи пізно.

Важко виростити під світильниками молодших років. Коли ми тільки 20 років, ви можете вражати, занадто, ми дуже незрівняні і приємні. І так я був дуже захисним. Майже кожен бажаючий побачить, що шлях до цього віку. І я був схожий на будь-який інший хлопець в цій точці життя. Як записався мій особистий розвиток.

Ви просто повинні наполегливість і впевненість, що ви можете це зробити, впевненість в собі і лояльність до мети. Мені дуже важко, але я не маю певного способу, я не знаю, що консультувати людей, щоб зробити це простіше.

Що? Я не схожа на ідею смерті! Але якщо я дійсно загинув занадто молодий, я сподіваюся, що я можу зробити достатньо, щоб запам'ятати.

Я не планую нічого, я живу в подарунок, не минуле чи майбутнє.

Ми повинні бути веселими. Сінг, танець. Танець не схожий на тебе. Ви співайте і танцюєте, щоб глядачі почувалися, як вони співають і танцюють. Це може бути досягнуто лише при користуванні процесом і дати 100%. Але один раз це пішов -- весело, дружба -- Я просто піду. Не так важко.

Ви знаєте, я думаю, що все відносне, особливо успіх. Тексти пісень, а це означає: Тоді він дійсно був мій удачі. І над тим, що я зняв з моїм ідолом. Ми маємо дуже тісні відносини довіри. Я навіть послужу їжу на набір, де він працює. Тепер ми будемо працювати над Іманаріумом Д. Парнасу з Крістофером Пломмероммером, Томом Очікується та натхненною акторкою, моделлю Lily Cole. Тоді буде проколювання дерева життя, а потім... Я просто збитий на землю. За рік або так.

Портрет Хіта Ledger, написаний коротко перед смертю близьким другом:

р.