У ЗМІ

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я представлю тут тільки два дуже яскраві приклади елементарного розшуку для теми релігії, тому що на все інше я можу просто зануритися і знайти краще слово.

1,1 км Дуже свіжий поворот модного фотожурналу Tank Magazine, де з'явилася українська Міла Красноярова... образ sinner! зображення, якщо принаймні одяг і ідея були добре втілені ... але давайте подивимося на фото один за одним... наприклад:

р.

Але більшість з усіх, я знаходився на цю картину... Не тільки це без смаку, але й суперечить всім людським і художнім законам. Ви повинні записати його для цього!

Тут кожен був подрібнений і перевершив «податковий ефект»... Після того, як все це банально для чоловіка, щоб стати настільки соковитим, що жінки готові жити поруч з ним в гаремах, ангели падають з неба ... в цілому, що не є потужним психотропним ефектом? Як виграєте будь-яку війну!
р.

Ноя Арк ... не є точною темою, але це зроблено трохи сировинно. І ідея не добре...

Ну, щоб спати... черниця з щіпкою. Питання для людей... Як жінка, яка приурочила своє життя на службу церкви,... Що ви думаєте, що цей шляхетний пародія культ означає в очах тих, хто не бачить його як просто гра прощення і почервоніння? Ви знаєте, можливо, ці творчі роботи повинні просто кинути свою роботу, якщо нічого іншого немає в їх голові? Чи важко придумати рекламу?

Я дійсно сподіваюся, що ви зрозуміли мене.
р.