Гентльмен почав шукати блондинки.

Так як "Агентство почали віддавати перевагу світлих," ніякого покоління жінок прагнуло стати світлими. Світлоголовки привертають очі як магніт. І неважливо, що вони говорять, це легше стати відомим як блондинка, ніж як брюнетка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Можливо, саме тому всі знаменитості, принаймні один раз, зайдіть на стадію «блондування». Є багато відтінків світла, а також світових зірок. Але сьогодні ми будемо говорити про найбільш стійких прихильників стилю «платин».

Почнемо з Kirsten Dunst. Як і практично будь-яка актриса, вона часто змінила її образ і колір волосся. Але багато з нас люблять і сприймають Кірстен виключно в образі блондинного крою.

р.

Так само можна сказати про ще одну Голлівудську акторку, Кате Босворт. вона рольова модель для будь-якої блондинки.

Як тільки Крістіна Агилера не здогадувала, і ви не будете втекти долі. І доля її (і кращий лука, на мій погляд) - це платинові локони і старий Голлівудський стиль.

до 1 2 3 4+

Не багато хто пам'ятає модель і актриса Jamie King. Але після того, як її ім'я дзвонив перспективно в вухах мільйонів. І до речі, що я пам'ятаю її істота: платиновий блондинка.

й

Ще одна модель, яка вразила в один раз чоловіча уява Адріана Сленарікова. Знайшов свою роль в образі сексуальної блондинки, Adriana більше не обдурив на себе.

Що таке ім'я, яке приходить до розуму, коли слова "модель" і "платінум"? Це право, Agnes Dane.

Тепер вона може бути перефарбована, але ми все ще пам'ятаємо її так само, як це - коротка стрижка, довгі чубчики і платинові волосся.

р.

Коли світ відкрив групу «Спецкі дівчата», багато впало в любові з цією милою смішною дитиною за її дотик і трохи пологів. Емма - великі блакитні очі і білі волосся. Цей Емма Бунтон і введений в історію поп-культури.

Ця акторка стала відомою після її ролі в комедії «Особливе кіно». Anna Faris є ще один знаменитий Голлівуд платиновий блондинка.

876861

Звичайно, Леді Gaga важко віднести до будь-якого образу. Як вона не фарбувала її волосся або її різати? Але все ще в стилі платина, вона отримала багато шанувальників. І Сама Леді Ґага залишається в цьому образі довго.

Перегляди

Актриса Єлиша Cuthbert була майже завжди блондинка. І якщо вона була перефарбована, вона все ще повернулася до блондного волосся. Що багато хто щасливий. Так багато іншого...

р.

Молодий співак Pixie Lott вирішив не експериментувати на бантиках і залишитися платиновий блондинка на інший рік або два.

- відео @

990 р.

Tory Spelling є консервативним. Я не знаю про вас, і я не бачив її волосся в будь-якому іншому кольорі, ніж блондинка.

Р

Сінгер і стиліст Гвен Стефані так органічно звикли до зображення платинової діви, що не змінює колір волосся на всіх. Не знаю, що це маленька худа.

Р

(Б)

І звичайно вона. Дорогий рожевий. Вона все носить її рожеве волосся, і вона барвник. Ти зробив право. У платині дівчина виглядає дуже органічно і сміливо.