1474
Фергі і Йош Духемель
Фергі і Йош Духель, Йош Духель і Фергі ... Фергі і Йош, які одружилися 10 січня 2009 року, живуть в миру і гармонії. Але як довго буде це ідилл останнього? Я не скажу, що Фергі є старі і він і Йош не мають дітей (прочитано, але з яких причин мимовільно намальовував паралелем з Демі Муром і Аштон Кутчер, який, як ви знаєте, нещодавно не отримайте разом (свічка не тримала, але прес пише, що це). Демі, а також Фергі добре виглядає, але в порівнянні з молодими Голлівудськими красунями чітко програє, і Демі не має дітей з Аштону, а також Фергі з Йоші. Колеги співачки на Чорному Очиці кажуть, що незабаром Фергі і Йош все одно будуть мати дитину, тому гурт бере зірку.
(Вихід з інтерв’ю з Табу (учасниця зв’язку):
«Фергі – наша сестра, і ми повинні поважати її. Ми хочемо, щоб мати сім'ю і ми щасливі її. Ось чому гурт береться відпустка. Ми завжди будемо підтримувати один одного в усьому.
Ви коли-небудь дивилися, що подарувати Фергі вашій дитині?
«Коли прийде час, ми побачимо. Я не знаю, можливо, вони вже працюють над ним. Вона планує закінчити компанію Peas в цьому році. Не подобається, «О, я буду вагітним завтра». І я думаю, що вона і Йош заслуговують. Вони роблять велику пару.
Але я починав сумніви, що все буде так «полуничний».
Не було чутно, але я думаю, що вони не далеко. Давайте подивимося, що відбувається 36-річному Фергі і її 38-річному чоловіку Йошу Духемель. Я сподіваюсь, що вони отримують дитину і витрачають все життя разом, але зараз я думаю, що вони дуже нестійкі, тому що Fergie втратить землю. Люблю любов, але чоловіки іноді думають в іншому місці.
Фото з весілля (сорти за якість, краще не знайдено):
Р
р.
р.
Фото з життя:
р.
р.
,2 км
р.
доб.200
р.
650550 р.
Останні фотографії Фергі:
р.
р.
Що ви думаєте про цю пару і як ви думаєте, Josh не буде обмінювати Fergie для молодшої краси?
(Вихід з інтерв’ю з Табу (учасниця зв’язку):
«Фергі – наша сестра, і ми повинні поважати її. Ми хочемо, щоб мати сім'ю і ми щасливі її. Ось чому гурт береться відпустка. Ми завжди будемо підтримувати один одного в усьому.
Ви коли-небудь дивилися, що подарувати Фергі вашій дитині?
«Коли прийде час, ми побачимо. Я не знаю, можливо, вони вже працюють над ним. Вона планує закінчити компанію Peas в цьому році. Не подобається, «О, я буду вагітним завтра». І я думаю, що вона і Йош заслуговують. Вони роблять велику пару.
Але я починав сумніви, що все буде так «полуничний».
Не було чутно, але я думаю, що вони не далеко. Давайте подивимося, що відбувається 36-річному Фергі і її 38-річному чоловіку Йошу Духемель. Я сподіваюсь, що вони отримують дитину і витрачають все життя разом, але зараз я думаю, що вони дуже нестійкі, тому що Fergie втратить землю. Люблю любов, але чоловіки іноді думають в іншому місці.
Фото з весілля (сорти за якість, краще не знайдено):
Р
р.
р.
Фото з життя:
р.
р.
,2 км
р.
доб.200
р.
650550 р.
Останні фотографії Фергі:
р.
р.
Що ви думаєте про цю пару і як ви думаєте, Josh не буде обмінювати Fergie для молодшої краси?