Дуже Сексуальна Фантазія бюстгальтер

Є лише кілька днів, залишених перед початком Victoria's Secret 2011 показати, де всі ми знайомі ангели Міранда Керр, Амбросіо, Candice Swanepoel, Doutzen Croesus, Erin Heatherton, Adriana Lima і Lily Aldridge, продемонструвати не тільки себе, але і красиву нижню білизну на себе. Чудова місія для носіння Дуже сексуальна фантазія бюстгальтера - це набір хитрощів, виготовлених з дорогоцінних каменів, був переданий молодим матерім Міранда Керр, який не міг брати участь в останньому шоу, адже вона чекала першої дитини, але вже повністю озброєна прийшла до нового шоу. Для пред'явлення бюстгальтера, виготовленої в морському стилі, вартість якого дорівнює 2,5 млн. дол., велика честь для будь-якої моделі, а особливо для Miranda Kerr, яка нещодавно стала матір'ю і вдалося відновити в короткий період часу.

Аквармарин льон, який буде на Міранді прикрашений 3,400 дорогоцінних каменів, в тому числі 142 карати білих і жовтих діамантів, перл, аквамаринів і цитринів. Багато хто думав, що в 2011 році бюстгальтер спробував на моделі Адріана Ліма, але цей раз Міранда вдалося перемогти її конкурента. Варто відзначити, що льон, який можна сміливо назвати цінним ювелірним продуктом, зібраним вручну.

р.

Сама Австралійська модель була в сьомому небі, коли вона вперше дізналася, що вона була однією з носіїв цієї розкішної білизни: «Це величезна честь для мене». Це реальна робота мистецтва! Ти знаєш, я відчуваю себе казкою, але я ще не можу вірити, що у мене є $2,5 млн на грудях! Зараз я відчуваю, що дівчина не за мільйон, але за два і півмільйони доларів.

61557047р.

У 14 років, що The Very Сексуальна Fantasy Bra представлена, жоден з комплектів було придбано. З якої причини невідомо, але є пропозиції, що тому що бюстгальтер занадто масивний і некомфортний. Вечірня модель Celita Ibanks, які запроваджують $4,5 млн лат. в 2007 році, відзначили, що носіння такої «покрови» не таке задоволення.

Ми бажаємо Miranda успішного виходу з подіуму 9 листопада 2011 року.

р.

Відео фітинги та фото набір: