Katie Melois

Цікава фото Селени Гомес, я думав... Але коли фото було завантажено в повній роздільній здатності, то виявилося, що це не Селена взагалі. Хоча ця дівчина також співачка. Так, це Katie Melua.

р.

Популярна британська співачка. вона живе в Лондоні, але народилася в Радянському Союзі.

р.

Дівчина має декілька успішних альбомів. Мелуа вступила до книги Гуіннесса для проведення найглибшого концерту!

Цікава зачіска, милі риси обличчя, іскра в... В цілому об'єкт досить милий і гідний більш детального дослідження.

доб. 5

334275

Що ще цікаво про Мелоу?
Її музика. Світло, ніжний і романтичний. Скоріше, це суміш спливаючих і світлих синів, однак, нехай це буде судити експерти. Моя думка її музики буде залишатися з мною.
Катерина почала співати досить рано. У дитячій музичній олімпіаді вона отримала кілька нагород. У 2003 році відбудеться великий дебют Мелуа. 19-річний Мелуа випустили свій перший альбом, трохи пізніше його пісні підкорили британську графіку, а потім всю Європу.

На сьогоднішній день Катерина Мелуа збереглася скромно, подорожує по Європі і дарує концерти. Вона грає гітару і пише самі слова.

Але в той час як дівчина в державі, що я хотів би оцінити як "чудова популярність". Успіх Європи – половина успіху. Щоб перейти на інший рівень, потрібно підкорити діаграми США.

11934734

Я думаю, що вона не має талантів, ніж її колега – Аврил Лавіне і той же Селена Гомес. А Грузинський темпер повинен довести себе. Дівчина не буде вмістити з невеликою. Тож я чекаю, щоб розповісти про популярний міжнародний художник.

Нарешті, кілька фото Katie Melua.

Чудові чорні і білі фото:

Фото з особистого архіву зірки:

р.

9908713 Р

Katie Melua - це унікальний світогляд і нова перспектива на поп-музиці.