Майстер-класи від Kate Parr

Давайте зануритися в дитинстві сьогодні і запам'ятовувати наші перші малюнки, недбалі портрети мами, татами, дідівцями, дідівцями, а потім тваринами, пейзажами тощо. Всім запам'ятовує перший раз, вони підібрали олівці або навіть краще ручок і малюємо на стінах в улюбленому батьківському будинку. Скільки ви пам'ятаєте перший раз, коли ви отримали знати акварелі? Пам'ятайте, як в школі навчилися змішати кольори: червоний + зелений = коричневий, червоний + синій = фіолетовий, синій + зелений = морська хвиля, жовтий + синій або синій = зелений, і т.д., так, це був смішний час!

У даній статті я хочу освіжити вас роботами чоловіка, який ще змішує кольори акварелі і радує око своїми дивовижними картинами. А талановита жінка, яка провела всі свої свідомі дитинства і шкільні роки в Англії, до речі, почала розкрити свій творчий потенціал, і з'явилася її любов до акварелі, і назва цього унікального ілюстратора є Кате Парр. Я не даю в біографії самого творця, давайте її картини розповісти про цю загадкову людину. Повідомляємо, що на цьому етапі життя Кате живе і створює ці дивовижні шедеври поблизу Лос-Анджелеса, Каліфорнія.

Давайте подивимося, що вона досягла...

доб.

Я не буду писати мій погляд на всі фотографії, нехай ви формуєте власне враження від роботи Кате. Але я збираюся зробити деякі коментарі.

Наприклад, це те, що я дуже сподобалося. Ця ванільна і водночас загадкова дівчина дійсно ніжна!

Червоний звір, що ви думаєте?

р.

Це мій улюблений! Не сумнівайтесь! Мені дуже сподобалося!

Українська

, Україна

Дует фотографії

р.

Ці фотографії зробили мене сумними. Чи є це стан депресії, або я неправильно?

Творчі люди завжди здивували мене. Вони керують від нічого, від чистого аркуша паперу, води, пари табликів і акварелі, щоб створити щось так неземно ... що звичайна людина навіть не думає.

Ми можемо тільки побажати талановитих Kate Parr більш креативних і бажаних для створення, і ми будемо насолоджуватися нею.