Ось фото з серії: «Я + Знаменитість». Знаменитість сьогодні: Jason Statham, Наталія Орейро, Хіт Ledger, Amanda Seyfried, Olivia Wilde, Fergie і James Franco.
1,1 км Ясон Статем.
Жорстока чиста вода. Він має трохи "кращий" зовнішній вигляд іноді, але я думаю, що це не так, що він ступінчастий (серед нього), але тому що він має нові плани майбутнього в голові. У моїй голові хребти круті автомобілі, божевільні гроші, вогнепальна зброя і красиві жінки, і все тому, що Jason starred виключно в дії кіно і трилерів. Але незважаючи на свою однорідність, цей прохолодний людина мені подобається, я дивився кілька фільмів за участю і я можу сказати, що я дійсно гачком. Це слово, але це. Я особливо сподобалося "Carrier" (1 частина дивовижна). "Механіка" не так добре, щоб бути... Отримати картину з Jason? Я люблю!
3250Р. 3700Р.
2. Наталія Орейро
Від Jason до Дикий Ангел. Довгий час я не шукав будь-які серіали або фільми з Наталією і я пам'ятаю її тільки з Дикого Ангела, але я хотів би взяти картину з нею. Після того, як це єдина серія, крім «Клоне», яку я дивився «від і до» і мені сподобалося. Прохолодний Наташа, натуральна і посмішка.
3. У Аманда Сейфрід
Але Аманда, на відміну від Oreiro, не є послідовною акторкою, але дуже кінематографічно. Вона має прекрасний зовнішній вигляд (але я не сприймав її красу, але потім побачила її гніздо) і талант хоча б додати в неї. Поки я бачив лише три фільми з нею - «Червона їзда», «Меанські дівчата» і «Женняферське тіло», але в найближчому майбутньому хочу піти в «Час». Це тауологія. Вони кажуть, що в цій плівці Аманда просто блискає з Justin Timberlake. Добре, давайте бачити. І так, я хотів би взяти картину з Амандою.
53215659
р.
4. Хіт Ledger.
Немає коментарів тут. Це життєздатність, яка ніколи не буде фільми з кунжутом, так як кожен з них хороший і кіт тільки прикрасить їх (не кажучи про Темний лицар, який поїхав виключно на Джокері). Побачити, що його талант був оцінений після смерті. Найкращий виїзд. На жаль, я не маю можливості взяти картину з Хітом, як і інші люди, але в його житті я б був би в сім'ї небес від радості мати фотографію з ним. Красиві, талановиті і навіть веселі – рідкісне поєднання.
20250Р. 3700Р.
5. Умань Джеймс Франо
Цей актор кидає мене в свого роду ступзор. Я не можу вирішити, що мені подобається? Вже 50/50 я не бачив ніяких блискучих талантів, і я не хотів би, як він під керівництвом Оскарса минулого року. Але я не даю фотографії, ні, ні. Франо здається мені дуже вдачливий і розумний молодий людина, тому не мати фото з ним. О, я сидю тут мислити, але вам потрібно піти в LA або NY, щоб зробити фотографії з ним і з іншими знаменитостями, тому що в Росії тільки баскови і Кіркоров, і вони йдуть в Бентлі, і до нас «мере морталі» і не думають проголосувати.
Р
6. Жнівень Фергі
Я завжди любила Фергі в гурті, в сольному виконанні. Але останнім часом вона перетворилася на стару леді. Може бути дуже молодий, можливо, щось інше. Але я схожа на картину Фергі, я люблю її голос, і що відбувається з її поглядом не мій бізнес.
7. Olivia Wilde.
Я бачу, що я не дивився «Дім» і з роботою Олівії майже не знайомі, крім пари фільмів, де вона знаходиться в другій ролі. Але її обличчя просто вражає мене - вона дуже красива. Мені здається, що в краси вона може конкурувати навіть з Джолі (докладно це лише мій погляд і я кидаю помідори) Мені подобається картина Олива. З такою красою, це гріх не брати картину.
Це зараз. Я люблю всіх сьогодні.