Jessica Beale макіяж

Спорт і жіночність – це поєднання не так часто зустрічається серед голлівудських красунь, але Джессіка Біель, яка 29 років знає, як бути різними. На заходах вона блискає в розкішних сукнях, але в звичайному житті вона часто намагається відвідати спортзал. Джессіка народилася і піднялася в маленькому американському містечку Елі (Minnesota) в звичайній родині, де ніхто не мав нічого спільного з кінотеатром, але завдяки яскравому вигляду вона змогла розбити і стати моделлю. Правда, вона була модель за короткий час, адже через деякий час Білл дебютував в серії «Seventh Sky», а у віці 24 вона досягла великого фільму «Ілюзіоніст», де її партнер став актором Едвардом Нортоном. У 2012 році планується випустити фільм «Щоб все», в якому Джессіка отримала одну з головних ролей. Давайте подивимося на свій фільм... У своєму особистому житті Джессіка є також великим, тому що вона нещодавно від'єднана з її коханцем Justin Timberlake і в той час як вона задоволена, що Джастін не поспішає запропонувати їй.

Ну, приїжджайте, сьогодні не про Джастін, це про його подруга макіяж.

1,1 км Вони говорять про те, що не страшних жінок, і я частково погоджуюсь з цим, добре, у випадку Джессіці напевно. Тексти пісень, а це означає: Який великий рот є і не важливо, як маленькі очі, вона все ще чарівна. Щось не дивлячись на те, що я повинен бути хрещений, вона має великий характер. Я не розумію, що Жустін все ще потребує, але для маррі така жінка не оберне більше половини чоловічого населення світу. Jessica воліє стриманий макіяж, природні відтінки і прості зачіски, але вона виглядає одночасно просто чудово. Макіяж нижче і макіяж важко назвати, тому що косметика на обличчі мінімум. Помада тон любить, але можна підкреслити очі і брови, так як вони також грають важливу роль на обличчі жінки. Але знову це вибір Джессіка.

1 999 р.

2,2 км З темним волоссям Biel краще (IMHO). Макіяж - 80 відсотків ідентичний першому варіанту, тільки різниця - помада не блискуча, але матова. Це здається менш урочистим варіантом.

3. У Я дуже люблю золоті відтінки тіней на зелених і коричневих дівчатах, але це занадто багато. І помада, і тіні, і рум'яна, і навіть колір волосся – все «під золотом». Не змішайте все разом, як це.

р.

4. У Зачіска погана, макіяж практично незмінний. Я не знаю, що Джессіка отримав на своєму розумі, але вона не часто фокусує її очі на губах. Її губи красиві, але її очі не страшні або. Природні для Білла є базовим правилом в макіяжі.

р.

5. Умань Насправді, якщо ви сказали мені, що Джессіка робить макіяж себе, і вона робить макіяж себе, я вірю це. Ну, я не схожа на те, що вілі не видно на всіх, хоча б щось повинно «красити» такі красиві зелені очі. Губки, як завжди, зроблені, але очі приділяють мінімум уваги. Тіні страшного кольору, чесного піонера.

6. Жнівень Червоний на обличчя Джессі. Макіяж краще (видалення правого способу, джентльмен). Губна помада рожеві відтінки є улюбленим з Білла, тому вона використовує його майже завжди. Очі були трохи, але вони були ізольовані з лайнером. Я не схожа на те, що моє волосся є, але це інша тема.

7. Про нас Тим не менш, як я сказав перед, Джесса є для природної краси. Не загартоване вісь і інші речі, хоча іноді такі "хіти" виглядає дуже красиво. У цьому випадку вії б зробити. Я не схожа на те, що шкіра настільки розмита, і брови абсолютно різні (можливо працювати з олівцем), але рот красива. Зуби, губи на п'ять. До речі, кажуть, що перші з усіх чоловіків звертають увагу на губи (якщо вони виглядають на обличчі, не фігури), а не очі. Може бути, чому Джессіка приділяє увагу її сливу і чуттєвих губ, ммм?

8. У Дуже гарна картина. Джессіка світиться зсередини. Що б ви сказали, що щира і красива посмішка жінки зачарує все навколо вас. Укладання є великим і, судячи по фото, Biel's makeup теж.

, Україна

9. Навігація Та-да-да-та-та-та-та Я повинен почати компліментувати jessica і співати хвалі, але я не хочу, щоб. Maybe Jess є однією з тих, хто йде з цією природністю. Так само, як це - в повному параді - актриса схожа на штучну ляльку з масивною нижньою стороною її обличчя. Укладання відмінна, і макіяж може бути таким же, але він не підійде Джессі. Не сумувати, але добре.

10. Це все право, але ті ступні тіні, які засліпили актриса, вбивають мене. Чи можна використовувати чорну олію і обведіть очі з ним і не з тіні? Буде краще, якщо тіні нанесені на верхні повіки, а очі підкреслювалися темним лайнером. Ліки краще, ніж очі знову.

11. Я не люблю колір волосся, але мій макіяж хороший. Добре поєднується з м'яким білим платтям. Jessica нарешті got її очі, Хеллоуїн!

12. Рожеві троянди, ох ... Відтінок помади прекрасно поєднується з кольором сукні (в цьому випадку це добре), але макіяж очей знову не вдалося. Добре, у Біллі є макіяж митців так погано, що вони не можуть добре пофарбувати очі? Проте, не протестувати, ви отримаєте це будь-яким чином.

13.00 р. Я відхилявся від коментаря, тому що фото надзвичайно ненажерлива і jessica виглядає як Donatella Versace. Макіяж, як і раніше на ній, і немає ніяких згадок, тільки косметичні засоби носяться, і це макіяж я не вважаю.

510390 Р

14. Зачіска називається ... Я не знаю ім'я, в цілому, зачіска «одна сторона» дуже підходить для Jessica. І знову, природний макіяж, який виходить більш підходящим для Білла, ніж тон макіяжу на обличчі.

15.00 р. Відразу прибули асоціації з 50-60-х рр. Білий горошок плаття, яскраво-рожева помада ... це те, що я люблю. На будь-якій тематичній вечірці в дусі «стиль» такий образ підійде стовідсоткова гарантія.

Р

16. Гарний. Один з тих рідкісних випадків, коли губи Джессі не пофарбовані рожевою помадою або блиском.

19864

17. Блондинка? О, катастрофа! Це просто весело з її волоссям, що колір. Вона реалізувала це і відразу ж пішла на рум'яну, а потім фарбувати в новому коричневому кольорі. Приблизний макіяж, як і все це на цій фото.

18 років Знову занадто багато з золотистими тонами (і навіть + фракки), але ось виглядає більш гармонійно, ніж на попередніх версіях макіяжу в одному напрямку. Трав'яні срібні сережки та ж срібні сукні зробили свій внесок? Гра квітів, щоб говорити?

19.00 р. Спочатку я думав, що я випадково вставив фото іншої дівчини, але це Джессіка теж. Я був здивований, але тут вона як і інша людина, в принципі, як на наступному малюнку. Може бути тому, що вона близько 22 років тут? По дорозі, потім її в макіяжі митці краще, хоча очі не забули.

20. Це жорість, що фото висвітлюється, але навіть так можна зробити висновок, що світлий колір волосся Biel не підходить для її обличчя, а сині тіні просто розмахають її.

21. Мабуть, це модель життя акторки Джессіка Біель. Ось чому вона любить природний макіяж так багато! Вона просто хвора на цей стиль кішка, захотілася бути самим. Так, він назвав правду. . . . )