Арена-Львов

Нагадуємо, що вся чоловіча половина вже почала готуватися! Інтригу? Я не буду довго вгадати, звичайно, це Euro 2012!!

29 жовтня 2011 року місто Львова відкрив свої гостинні двері перед маленькими, але дуже великими і щедрими духовно - Анастасія. Голлівудська зірка була запрошена на цей сонячний день до відкриття стадіону «Євро 2012», який мер дав назву «Арена Львів».

Анастасія приготувала до відкриття стадіону досить гарну сольну програму. Найпопулярніші пісні поп-зірки, але не невідомі композиції! Крім того, Анастасія приготувала до левів і гостей міста, і там було багато, сюрприз як змія знаменитої пісні, ім'я якої збереглася до останнього в великій секреції. У Києві відбулася прес-конференція.

р.

р.

Ось як це було...

, Україна

Про виставу в Арена-Львів, співак поділився своїми шанувальниками на Twitter:

«Я маю на увазі Україну протягом багатьох років. Я бачу країну вирощування і вирощування. Я розумію, наскільки важливим є відкриття чемпіонату України. Я дуже радий бути частиною чудового шоу-відкриття Львівської Арена, який буде проходити матчі Євро 2012.

Голлівудська зірка відверто стверджує, що він поважає національний символ і національне плаття країни:

Я часто кидає капелюхи з національними символами, прапорами на сцені. Я можу носити ці речі. Я готовий виїхати з аеропорту і поцікавити землю, яку я прийшов. Я розумію, що це повага для людей, для країни я прийшов.

До початку чемпіонату Європи з футболу в 2012 році залишився

207 днів 21 годин

Для всіх шанувальників футболу