Джеймс Франко і його живопис

Чоловіча зірка фільму «127 годин», екс-ведуча церемонії «Оскар» актора Джеймса Франо виходить на інший талант. Як кажуть, талановита людина талановита у всьому, і Джеймс доводить її до нас з його мистецтвом. 33-річний актор, який нещодавно зламався своєю подругою через кілька років відносин, давав нові підстави для ромерів з картинами «гайних надтонів». Я не знаю, як Франо ведеться, але деякі його твори насправді трохи розмиті. Решта картин не ясно мені. Хто може бути відверто сміятися на (достатньо хлопець має почуття гумору), і інші, щоб подумати про сенс життя. Звертаємо вашу увагу на те, що деякі роботи Франго дуже схожі на картини Марилін Мансон, проте робота Франго набагато дивніше і що в голові цього, здавалося б, добре вразливий і позитивний чоловік залишається загадкою. Шукайте себе.

До речі, деякі роботи Франго придбали себе Шарон камінь.

Джеймс почав малювати у старшій школі, але багато критик вважають, що перед назвою справжнього художника він о, як далеко від нього.

Навіть в кіно, любов Джеймса живопису прийшов в руки. У одному з епізодів третьої частини «Спайдер-Ману» можна побачити, як він малює.

Джеймс є дуже універсальною людиною, тому в найближчому майбутньому він планує писати книгу для дітей, і зберегти живопис як хобі.

Декілька «спеціальних поціновувачів» картин Франо намагалися розібратися, що він курив перед написанням іншого шедевра.

Ось фотографії, які привели до чуток про нетрадиційну спрямованість Франо:

Р

І ось, замість чоловічих і жіночих силуетів, намальовані два чоловіків, які також тривожні.

Ну, особливо для тих, хто забутий, що Джеймс виглядає так, вражається своєю роботою, звичайно, я нагадую вам - він виглядає так: