Періс і Ніколь, Періс і Ліндсі, Періс і Брітні - всі ці веселі подруги приходять на розум, коли мова заходить про згубний вплив спадкоємиці багатомільйонного статку Хілтон на незміцнілі уми знаменитих дівчат. Але є ще пара «невіддільних вод», які колись існували в шоу-бізнесі. Думаю, ви вже здогадалися, що йдеться про Періс Хілтон та Кім Кардаш'ян. Зараз у Кімберлі все так ідеально - вона не п'є, не курить і завжди чудово виглядає, але 5 років тому (у віці 25-26 років) вона ще була тією тусовщицею. Чому ви не побачили фото, на якому Кардаш'ян топить водку? Якщо ні, то зараз ми виправимо це прикре упущення.
Я не знаю, як познайомилися Періс і Кім (подейкують, що вони дружать з дитинства, тому що їх сім'ї спілкуються один з одним), але точно знаю, що в 2006-2008 роках вони були найкращими друзями. Дружба закінчилася, коли Періс відчула, що Кім стає популярнішою за неї. Кардаш'ян красувалася на всіх обкладинках, і "епоха Періс Хілтон" закінчилася. Періс не могла змиритися з таким фіаско і вирішила розірвати дружбу в надії, що Кім більше не буде цікавитися папараці.
Спільні фото колишніх подруг:
Хто б міг подумати, що вони ходять, навіть тримаючись за руки...
Ось як Кім любила відпочивати:
На початку 2011 року Періс вирішила вибачитися перед Кім за таке ставлення і заявила, що не хоче більше воювати, на що Кім люб'язно кивнула головою і прийняла вибачення. Незважаючи на те, що Періс і Кім - ровесники Кардашьян, зараз Кардашьян набагато цікавіше людям, а Хілтон вони вважають "минулим століттям". До речі, ходили чутки, що Кім і Періс посварилися через чоловіка, але точно сказати, правда це чи ні, не можна.
Через таку «красеню» річ могла розгорітися вся метушня:
І фото, де вони вже незнайомі один одному: