Париж Хілтон і Кім Кардашян

Париж і Ніколь, Париж і Ліндай, Париж і Брітней - всі ці друзі-фун приходять на розум, коли мова йде про шкідливий вплив хіба мультимільйон-дельлар фортунь Хілтон на крихкі розуми відомих дівчат. Але в шоу-бізнесі ще одна пара «не підливної води», яка колись існувала. Я думаю, що ви можете вгадати, що це був Париж Хілтон і Кім Кардашян. Kimberly тепер все так досконало - вона не п'є, не куриться і завжди виглядає чудово, але близько 5 років тому (до 25-26 років) вона все одно була дівчина партії. Чи не ви бачите фото кардашського варення горілки? Якщо ні, ми тепер коригуємо цю незгоду.

Я не знаю, як Париж і Кім зустрівся (так кажуть, що вони друзі з дитинства, оскільки їхні сім'ї говорять один одному), але я знаю, що між 2006 і 2008 вони були кращими друзями. Подруга закінчилася, коли Париж відчував Кім став більш популярним, ніж її. Кардашян був представлений на всіх кришках, а в паризькій епоху Хілтона. Париж не може страждати таким фіаско і вирішив розбити дружбу надії, що Кім більше не зацікавився папаразиці.

Поширені фотографії колишніх подруг:

Габаритний зображення

Хто думав, що вони ходили, навіть тримають руки?

Ось як Кім сподобалося відпочивати:

На початку 2011 р. Париж вирішив апологізувати Кім за своє ставлення і сказав, що вона не хоче боротися більше, до якого Кім подарував їй голову і прийняв апологію. Незважаючи на те, що Париж і Кім є той же вік тепер Кардашян набагато цікавіше людям, і вони вважають Хілтон «Останній століття». До речі, були ромби, які Кім і Парижом перенесли над людиною, але напевно це правда або ні.

У зв'язку з цим "красивий" може згорнути всю мету:

Фотографії, де дивляться один одному: