Веб-сайт

Після «Вигоди Shopaholic» в повітрі ви знаєте, в коментарях питання повісить «що відбулося далі?» Я знаю, що це не ввічлив мене, щоб ігнорувати його так довго. І сьогодні я хочу виправити це.

До мене багато труднощів, веселощів і парадоксів, які я хочу поділитися з вами.

753183 р.

Так, історія одна.

Після ознайомлення перед віртуальною аудиторією, щоб уникнути виходу далеко, я вирішив поговорити з терапевтом таким же чином. Після того, як шукайте десятки сайтів з послугами онлайн-психологів, я зупинився на одному ресурсі, де вартість «допомоги» вписується в рамку мого уявлення про те, скільки вона повинна коштувати. Я писав, я платив, я чекав. Так, я можу очікувати багато: докладні інструкції, лекції або пропозиції, щоб пройти курс. Але вона виявилася набагато простіше – після трьох днів моїх розвідок про свою готовність визнати і викорінити цю манію, я отримав цю відповідь:

«Що не зупиняє тебе? Ви втратите гроші? Якщо так, необхідно знайти альтернативу цій залежності. Або не зайдіть на покупки!
З повагою, психолог Таня Ніко.
Відповіді від відповіді на цю особу, викликали себе психологом (і навіть з якою назвою!), були дивні, коли я купив взуття від Jill Stuart у неправильному розмірі інтернет-магазину. Я чекав їх!

Я вирішив перетворитися на реальний терапевт. Що таке «професійна допомога психолога»? Про барвисту Ірину Ісаковну можна написати окрему історію. М'яка брюнетка, худа фізика з маленькими очима і сумочка "Бой" (так з ланцюгами замість ручки, пам'ятайте?)

Я прийшов до цієї жінки, щоб лежати на дивані. Вона слухала хворого, посміхалася, я думаю, що це був момент, що я розмовляв близько 15 комплектів нижньої білизни. Але що далі я пригнілася. Виявилося, що у мене є велика, велика кількість проблем, комплексів і деяких відхилень там, а головне – лікувати її все терміново і бажано в більш ніж 10 сеансах.

... І так вона сидить перед тим, як говорити про смарт-фахівця в її загадковій психотерапевтичній мові, в той час як мій рівень самооцінки гірчить до ламінату підлогу її офісу. Звісно, це їхня річ - спочатку ми м'ятуємо, потім лікуємо.

Я сидю на себе, під монотонними рекомендаціями Ірини Ісакова, я відбив. Що ви думаєте? Моя мозок вже малює фотографії того, скільки і що можна купити на суму, що витрачається на сеанси цієї депресивної терапії. «Місце життєздатність ... » – ох! Я зловив себе на цю ідею і навіть гордість себе. Ось це, невелика, і ще результат.

І з того, як я прокинувся до такого несподіваного почуття, як привітав за гроші, я знав - Я мав захопити момент! З цим настроєм я вирішив зробити променад до звичних бутиків і магазинів.

Як модно прикрашені стійки з дорогою взуттям і дружніми продавцями навколо них! Як змінити цей світ, коли ви не маєте наміру надати йому певну суму? Дуже смішний, щоб подивитися, як десь випаровані посмішки і суди, хороші поради та компліменти до вашого кольору очей і фігури. Ефект цього метаморфозу працює для мене краще, ніж будь-яка психотерапія.

Гроші є страшною силою, з ним ви Боже, без неї ви нічого не знаєте. Не можна змінити психотерапевта.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное