1427
Взуття Кім Кардашян
Неважливо, як ви відчуваєте про Кім Кардашян, оскільки це не тепле, а не холодне, але не може бути практично ніяких скарг на її смак, на мій погляд, оскільки вона завжди виглядає добре і стильно. Поважна робота над улюбленим Кім постійно ведеться. Зауважте, що вибір взуття Кім особливо цікавий, оскільки не кожен любить свій стиль в одязі. В основному Кардашян вибирає взуття з високими підборами, тому що зростання має в чомусь збільшити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Звичайно, оригінальність в туфлі Кім недостатньо, але завдяки Кім ми можемо спостерігати останні тенденції моди в взуття безпосередньо на її прикладі.
Ось перша тенденція - Лезини отруйного кольору на махровому каблукі. У такому взутті навіть Тумбелина буде відчувати себе як гігантом. Здається мені, що хоча Кім не має комплексів про свою висоту, вона не розуміє додавання пари сантиметрів. Туфлі звичайно смачні, але я боїтеся уявити, як їх носити. Але останнім часом в тому ж туфлі, тільки бірюзовий колір, з'явився вагітний Beyonce (чому вона вагітна або не – таємниця, яка все ще покрита темрям).
Простота в цьому випадку не дорівнює краси, тому що ботилки занадто звичайні.
Погляд Просто вау.
Я ніколи не розумію моду для каблука, як це. Не добре виглядає.
902244р.
Класика жанру – взуття кольору «нуд».
Чорні лаковані човни ніколи не вийдуть з моди. Лозини не туфлі, але сниться. Майже всі моделі з християни просто чудово. Якщо у мене було гроші, я купив все, поки я пам'ятний екземпляр.
Кім має таку мініатюрну ногу. Розмір 36, я думаю. Червона підошва знову і Laboutin знову. Я люблю цей друк, але лука я думаю, непотрібна.
Чорний колір не дорівнює бежевому, який ви побачите нижче.
Якщо всі туфлі рекламувалися з цими фотографіями, попит буде збільшуватися. Вишуканий і красивий. Просто велике взуття.
Хороші черевики. Кім, безумовно, є "+."
(доб. 3)
Коли я не знаю, що вони були Кім, я кажу, що це було взуття Аулери. Крістіна любить ці моделі, але це робить Кардашян. Ніцца взуття.
Розкішне взуття. Змія друк просто виглядає нереально красиво. Навіть псоріаз Кардашян, який можна побачити голим оком, не зіпсує картину.
Це щось страшне. Цей тренд можна легко пропустити.
У бежевому ці туфлі виглядають набагато краще.
доб. 2
Вбивальні черевики. Я не знаю, якщо вам подобається, але я не схожий на це.
Як це? Це питання. Туфлі є великим і я впевнений, що вони дуже комфортні, але це вставка носка є трохи збагачення. Чому вона тут?
р.
Але в цьому взутті Кім кроків до іншої навчальної сесії. Кім добре на спорті. Я думаю, що кросівки комфортні, і це найголовніше, тому що вона не на катанні.
Це рідко, щоб побачити Кім носити взуття, як це, але іноді ніжки потребують перерви. Літо добре.
Колір прекрасний, але я був плутаний платформою. Я вже можу уявити, як це не так і навіть краще.
Ось перша тенденція - Лезини отруйного кольору на махровому каблукі. У такому взутті навіть Тумбелина буде відчувати себе як гігантом. Здається мені, що хоча Кім не має комплексів про свою висоту, вона не розуміє додавання пари сантиметрів. Туфлі звичайно смачні, але я боїтеся уявити, як їх носити. Але останнім часом в тому ж туфлі, тільки бірюзовий колір, з'явився вагітний Beyonce (чому вона вагітна або не – таємниця, яка все ще покрита темрям).
Простота в цьому випадку не дорівнює краси, тому що ботилки занадто звичайні.
Погляд Просто вау.
Я ніколи не розумію моду для каблука, як це. Не добре виглядає.
902244р.
Класика жанру – взуття кольору «нуд».
Чорні лаковані човни ніколи не вийдуть з моди. Лозини не туфлі, але сниться. Майже всі моделі з християни просто чудово. Якщо у мене було гроші, я купив все, поки я пам'ятний екземпляр.
Кім має таку мініатюрну ногу. Розмір 36, я думаю. Червона підошва знову і Laboutin знову. Я люблю цей друк, але лука я думаю, непотрібна.
Чорний колір не дорівнює бежевому, який ви побачите нижче.
Якщо всі туфлі рекламувалися з цими фотографіями, попит буде збільшуватися. Вишуканий і красивий. Просто велике взуття.
Хороші черевики. Кім, безумовно, є "+."
(доб. 3)
Коли я не знаю, що вони були Кім, я кажу, що це було взуття Аулери. Крістіна любить ці моделі, але це робить Кардашян. Ніцца взуття.
Розкішне взуття. Змія друк просто виглядає нереально красиво. Навіть псоріаз Кардашян, який можна побачити голим оком, не зіпсує картину.
Це щось страшне. Цей тренд можна легко пропустити.
У бежевому ці туфлі виглядають набагато краще.
доб. 2
Вбивальні черевики. Я не знаю, якщо вам подобається, але я не схожий на це.
Як це? Це питання. Туфлі є великим і я впевнений, що вони дуже комфортні, але це вставка носка є трохи збагачення. Чому вона тут?
р.
Але в цьому взутті Кім кроків до іншої навчальної сесії. Кім добре на спорті. Я думаю, що кросівки комфортні, і це найголовніше, тому що вона не на катанні.
Це рідко, щоб побачити Кім носити взуття, як це, але іноді ніжки потребують перерви. Літо добре.
Колір прекрасний, але я був плутаний платформою. Я вже можу уявити, як це не так і навіть краще.