Американські музичні премії 2011

Кілька днів тому в місті янголів відіграли другий найважливіший після музичної церемонії Grammys American Music Awards. Традиційно, кращі артисти, пісні, альбоми і відео були обрані на ньому, але я не особливо зацікавлений в тому, що Тейлор Сплав в черговий раз захопив нагороду Best Country Artist, набагато цікавіше побачити, які наряди Taylor і її численні колеги вибрали для такої важливої події. Так, я пропоную вашій увазі образи, в яких знаменитостей шон на American Music Awards 2011.

Якщо я згадував Taylor Swift, почнемо з нею. Щоб проїхати на червоному килимі, молода країна diva вибрала шампанське плаття, яке не відрізняється від її попередніх нарядів, але, тим не менш, виглядає просто розкішно. У цьому наряді Тейлор виглядав як королева партії, яка вона фактично стала, отримав найпрестижнішу нагороду церемонії «Мистецтво року». Я особливо сподобалося спосіб Swift збити її наряд - простий зачіска і смарагдові сережки.

Я ніколи не дуже любив Дженніфер Моррісон (наскільки завжди зданий, як простийтон без натяку жіночої привабливості або сексуальності), але її зовнішній вигляд на American Music Awards змінив мій розум. актриса виглядала красиво в білій сукні з бісерною обробкою на грудях і асиметричним швом. Завиткові локони прекрасно доповнять наряд в стилі бохо-чистий. Що взуття! Я люблю золоті взуття, тому що вони підходять всім.

З Jennifer Hudson втратив додаткові фунти, актриса може дозволити будь-яку сукню. Або практично все. Цей наряд, наприклад, не викликає позитивних емоцій у мене, хоча він відрізняється від усього, що Jennifer раніше wore. Це виглядає дешево, або щось. Ще одне взуття - пара християнина Лоубутин просто не може виглядати ідеально! І я люблю яскраві рожеві помади на губах Джена.

р.

Церемонія також була приймала участь у нашому співвітчизняній моделі Anya Vyalitsyn, який прийшов на підтримку свого дружця Адама Левіна, який цей час виступав з Крістіною Aguilera. Анна зносила червоний мереживний міні-плаття з стразами і шнурками. Ніцца, але нічого більше.

588666

Ось Крістіна Агилера. Його розміри дещо відрізняються від фігури верхньої моделі, і тому співачка вибрала знамениту плаття Herve Leger, яка, як ви знаєте, має унікальну функцію приховати недоліки фігури. На мій погляд, він виглядає сексуально. І якщо хтось не схожий на це, просто радий, що Кріс не прийшов на сцені в її улюблених напівпрозорих легінях.

р.

Зірка червоного килима, звичайно, була Дженніфер Лопес. Я зателефоную їй розкішну сукню Zuhair Murad Couture. Приголомшлива вирізка і дивовижна вишивка у вигляді чорних квітів одночасно виглядає елегантно і дає кімнаті для фантазії. Я був радий макіяж - стримані бежево-золоті тони без будь-яких червоних губ і інших Smoky-Ise ідеально підходять для такого яскравого наряду.

Якщо на червоному ковроліні, то на сцені вона вирішила нагадати всім, чому вона називається секс-символом.

Тексти пісень, а це означає: Willy-nilly дивитись на такі ... краса. Поор Питбулл! Він повинен мати жорсткий час проведення!

Марія J. Bludge з'явилася на червоному килимі в сукні, розробленому Роберто Каваллі (який інший може створити наряд з таким реалістичним тваринним принтом?!). Це проблема - друк виглядав так реально, що це нагадувало мені Хеллоуїн костюм. І тканина виглядає так, як вона миється...

Я не знаю, що сказати про персонажа Катерін Heigl. Здається, що сукня дуже красива, розкішна декольте, відмінно підібрані аксесуари і ідеальне взуття. Гарний, але навряд чи хтось запам'ятається.

Selena Gomez відрізняється. Дівчинка виростає і вибирає більш елегантні образи. Сукня в стилі Старого Голлівуду з глибоким вирізом, вирізом до стегна і франци на поясі, що виконується Giorgio Armani, є підтвердженням цього. Джастін Бібер також його подруга. Дитинка, одягнена в чорному велюрному костюмі, стилізована як зірочка, і поліровані лаковані кросівки. Смішні, оригінальні і досить вікові.

О, що джентльмен!

Катя Перрі, не змінюючи її традиції, змінюючись протягом вечора, як і три наряди: для виступу, для прес-конференції.

... і сукню для проходження на червоному килимі, що заслуговує на особливу увагу. Автор сукні зі східним принтом Віденський Вествуд і хтось ще він буде виглядати смішно, але не Каті! У образі співачки все чудово, починаючи з сукні.

Р

... і закінчуючи макіяжом ...

... і зачіска з прикрасою фантазії.

Аланіс Морісетт також взяв участь у церемонії нагородження. Я думав, що співачка вагітна (як вона велика), але, очевидно, це її стан, який не зіпсує її взагалі. Сукня виглядає красиво, але єдине, що я б не відчинив ноги, що спосіб.

Heidi Klum рідко розчарує нас на червоному килимі і цей час не був винятком. Супермодель опублікована для сріблястої сукні з перфорацією нагадує паперову сніжинку.

Jenny McCarthy продемонстрував хороший смак і співала фіолетовий плаття Victoria Beckham на церемонію. Але, мабуть, все обмежилося платтям, тому що чоботи, які актриса доповнила наряд, не підіймала його на всіх. Що вона не схожа на класичний Louboutins?

Шукаю цю наряду Нікі Мінай, я думав, що дівчина вирішила потерти на шляху занурення і, нарешті, перетворюється в нормальну людину, збираючи її заздрість і сплітаючи на славі Божої Гаги. Плаття з дизайну Оскар де ла Renta виглядає дуже драматичним, але це досить стриманий і елегантний (на мій Бог, я сказав, що!) у порівнянні з попередніми зображеннями співачки.

Але вбрання, що Ніцкий кінь до прес-конференції погострили всі мрії та надії.

р.