Star Houses of Penelope Cruz and Sarah-Jesskiki Parker - Путеводитель по Україні

1,1 км Superstar Penelope Cruz поставила на продаж свій Голлівудський будинок, який був у своєму розпорядженні з 2005 року. Зірка має більше будинків в Іспанії та Лос-Анджелесі. Погана Пенелопа не встигає виглядати після всього дому.

Вартість: $3,695,000
Спальні - 3
Санвузлів - 3

Поблизу одноповерхового особняку є відкритий басейн, шезлонги, тераса з обіднім столом - все для проведення чудової літньої вечірки. Для тих, хто затишно вводити будинок, щоб лежати на ліжку, басейн має місця для сну і відпочинку під навіскою. Також є тераса для засмаги і стільці для освіження після спекотного сонця Каліфорнія.

Передній вхід - це великі, товсті, дерев'яні двері іспанського стилю. Уже за ним є гальковий дворик і акуратний скляний дверний лист.

р.

Велика кухня з двоспальним холодильником, двома духовими шафами, все обладнання вбудоване і величезне робоче простір - все створене для зручної роботи.

Коли ви входите в цей зал, ви відразу подивитеся на стіни, які в принципі не існує. Вони вікна.

р.

312284

1566299

317860

Я не можу сказати, що цей будинок супер затишний, і форма кімнат здається незручним для мене. Незрівнянно з цими наметами бекону. Я не сплатив $3.5 млн за цей будинок.

2,2 км Далеко від патологічних явищ - інтер'єр заміського будинку Сара Джессіка Паркера. Дизайн-рішення в дизайні номерів, здавалося б, з'являються кришки деяких модних архітектурних журналів.

Сара Джессіка Паркер, Метью Бродрик і три діти люблять витрачати час на цей затишний будинок в Bridgehampton. Сімейний друг Eric Hughes взяв на себе інтер'єр цієї особняки вікторіанського стилю і зробив свою першу дизайнерську роботу. Сара взяв ризик і не втратив - все добре виявилося в стилі fusion.

Будинок має багато вікон, які розширюють простір і заповнюють приміщення світлом. Тут ви можете знайти предмети дизайнера, меблі з ринку блохи, а також ручної роботи єгипетського люстри.

р.

За словами психологів, червоний колір на кухні пробуджує апетит.

56577616