Лопес взуття

Найкрасивіша жінка року за версією журналу «Людина» і просто жінка року за версією журналу «Гламур» Дженніфер Лопес також є однією з найбільш стильних жінок, які виходять на дві тисячі одинадцять. Дженніфер в її 40-ті з хвостиком виглядає просто дивно і всі дівчата можуть виглядати до неї, незалежно від віку. Не дивлячись на розлучення, яка виникла в сім'ї Лопес і Марка Ентоні, вона все одно піклується про себе, піклується про дітей і продовжує музично-активну діяльність. Її стиль поступово змінюється, рухаючись до фемінності, але по всій своїй кар'єрі вона мала багато успішних зображень, значну роль в якому грає взуття, тому що Джен не дуже високий, і, як ви знаєте, зірка завжди повинна бути зверху. Давайте подивимося на чудовий вибір взуття J. Lo.

Простий хакі напівзавантаження є незвичайним взуттям для Дженніфер Лопес, але іноді вона дозволяє їй ноги відпочивати і не носити високі заготовлені черевики. Я просто люблю напівзавантаження і uggs, але я не люблю цю пару.

Великі черевики, але що вони зношуються на їх нозі не комато.

Габаритний зображення

І знову, черевики, одягаються на нозі. Чому це так багато? Це взуття менш милий, ніж радикально чорна пара на тонкій шпилькі.

Елегантне взуття. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Невелика прикраса на нозі виглядає дуже елегантно і милий, не за нічого лапеца кладуть її на.

р.

Зима і холодна, тому подивіться на це взуття.

Для шикарної жінки, як J. Lo, ці взуття занадто прості. Я бачив багато з них, навіть у рідному місті.

3489-1998

Ноги люблять олівці в склянці. Я люблю, коли це те, як виглядає половина черевики на плоскій підошві, але ось каблук. Ні, ні.

Я бачив деякі з цих взуття. Я думаю, Кім Кардашян має. Тоді я критикував вставку на носці, тепер вона не вразить мене, хоча кут дуже, дуже успішним. Ніжки Дженніфера красиві.

Одне з користувачів нашого сайту підсвітив мене і розповів мені, що знаменитості вибирають взуття на розмір більшого за рахунок того, що ввечері ніжки трохи набрякаються і взуття може натиснути дуже важко. Цікаво, як вони не падають до цього моменту.

р.

Розкішні шкіряні черевики. Якщо я мав шанс, я б купити один без навіть мислення про розмір.

відбез ціни2005001'0001

Я не люблю ці речі, oh, я не люблю їх.

11.03.18 р.

Я був на танкетці для більшості минулого літа, тому це взуття J. Lo мій тип. Зручний і стильний, а колір босоніжної надії - життєрадісний.

р.

Як весело! Кайт «старих» балетів не сприймаються разом з шикарною співачкою та акторкою Лопес. Боже Я не можу бачити її обличчя, бо це буде гірше.

Це так, як це таке весілля! Дженніфер вже мав два весілля (треть з Ben Affleck ніколи не відбувся), але я думаю, що третій тільки навколо кута, тому вона може дозволити собі менш білосніжні човни.

Колір всіх коханих. Ноод взуття підходить практично всім, але я ніколи не отримав їх. Чи знаєте хто-небудь, якщо вони з моди або ні?

Яскравий і красивий. Я люблю їх більше, ніж попередні. Як незручні дівчата ...

3610Р. 4200Р.

691061

Цікавий п'ятий, і будь-який...

Одне з чітких улюбленців в туфлі Дженніфер для мене є парою взуття, які сильно асоціюються з капучино. Одягає ефектне взуття, без слів.