Універсальні інженерні рішення

Скільки років ви даєте цю гарну азіатську жінку? 20? Як про 25? Насправді, ця дівчина більше 40. Її ім'я Машако Мізутані, вона є колишньою моделлю, і тепер не зовсім звичайна домогосподарка. Японія, Японія і світ були шоковані, щоб дізнатися, що Масако 43 роки, мати двох, але вона виглядає тільки 20!

Звісно, ніхто з нас не має найменшого бажання виростити старий, і хоче завжди виглядати гідно і красиво, особливо старіння не радує дівчат, які часто впадають в депресію, усвідомлення того, що краса в кінцевому підсумку починає згасати. І ось чому в пошуках краси і молоді ми купуємо все найефективніше на нашому погляді креми і робимо дорогі процедури. Так працює 43-річна Машако, з єдиною різницею, що вона займає її не годину або навіть два, щоб піклуватися про себе, але ще 5 годин на добу. Небезпечний догляд за шкірою - секрет молоді Мізута.

р.

В цілому, якщо ми вважаємо колишньою моделлю Mizutani як одну з японських жінок, то такий сюрприз про її молоде обличчя просто не повинно бути, тому що, як ви знаєте, азіатські жінки вік дуже своєрідно:

3250Р. 3700Р.

Ретиред, так щоб говорити, "редагований". Mizutani має власний блог, який дуже популярний в Японії і багато дівчат хочуть дізнатися більше про неї. У інтернеті немає багато фото фото, і багато навіть вірять, що це «спуф» і в більшості знімків дочка Масако, не сама. Вона сказала, що на фото нижче зліва від Машака, а праворуч від дочки (Я не знаю, якщо це правда або ні):

Так, до речі, тут її блог - ameblo.jp/masako1968/ (посилання навіть списує рік народження)

Але в відео нижче він точно сам Масако (попередня і виводимо висновки):

Етернальна молодь в Японії вже не має сенсу, оскільки останнім часом фразаологія «краса відьми» міцно увійшла до повсякденного життя японської мови, щоб вигадати зовнішній вигляд жінок старше 35, але подивитись тільки 20. Ну, одна з найяскравіших (за далеко) представників цієї категорії японських леді – Машако Мізутані.