Кіно куріння

Психологи дивні люди... психіатрів навіть дивні. Фрейд і Бердянський достатньо для всього світу, але це ще не точка. Я завжди дивився і дещо роздратував можливість однієї людини скручуючи сенс несвідомого, щоб диявола не розуміла. Крім того, вплив телефізора (це тіло Фізора на мій погляд) в наш час трохи перебільшено. Головний фактор тут називають імітацією героїв фільму, які цілком здатні копіювати не тільки спосіб спілкування, ґати і поведінки, але й погані звички наших ідолів. Я уявляв себе на місці імітаторів і просто спробував зрозуміти мотиви такої поведінки в конкретних випадках.

1,1 км Марлен Дітріх.
Так, я не маю на увазі, що тітка є супер красивим, але це важко назвати страшним. Взагалі курити тут є результатом образу «агресивна сексуальність». Зрозуміло, що сигарета є лише частиною комбінації кута «курагічна дівчина». Не можна сказати, що я, наприклад, хотів би виглядати, як забарвлений німець з розбитими зубами.

2. Бетті Девіс (фото з "Go Traveler")
Красивий американський, актриса, смарт і всі інші хороші якості. На даний момент зображення було побудовано не на агресивності, але на корейській простоті і внутрішній харизмі. це точка, якщо дівчина курить... цей факт може служити зла рольова модель.

3. У Humphrey Bogart bribes Lauren Bacall's cigarette в Для Мати і Мати Не.
До тих пір, як я можу пам'ятати, Лорен тут вводив образ невинної дівчини з покраїнским дотиком, хто мріє стати чимось більше, ніж вона дійсно є. Таке критичне бажання піднятися на рівень соціального замовлення особисто вражає мене, але я не скопіював такого образу. І курити через це, занадто...

р.

4. Ріта Гайворт у фільмі «Гільда»
Ні, я не хочу бути рогатом, але я закликав американського наступника Rita Dietrich. Незважаючи на те, що Марлен холодний і Ріта посміхається, це важко для мене не помітити паралелі. І знову... картина підтверджує неперевершену красу цієї жінки. Тексти пісень, а це означає: Якщо я був підліток, я хотів би бути подібно її (як майже будь-яка дівчина).

7335 2006 р.

5. Умань Audrey Hepburn in Сніданок в Tiffany's
Це, мабуть, сумний приклад для мене. Я завжди любила це їдальня, полога жінка. Як ви не любите її? Як ви ігноруєте, як відчайдушно милий і ненав'язливий вона? Якщо це не було для того, щоб не було в руках! Так, вона може бути красивою з точки зору заїни фото і зображення, але це життєрадісна, яка зморшок, астми, раком, і ціла "кукет" всіляких зморшок, провокованих тютюновою повіскою знизу.

6. Olivia Newton-John в кіно "Збереження".
Це дуже характерна для сучасної молоді. Танцююча паличка життя, життєрадісна, життєрадісна і абсолютно фривольна. Після перегляду Twilight я переконався, що це є основною мрією дівчат... як доглядати за нічим і примножуючи їх життя солодко.

7. Шарон камінь в кіно Basic Instinct
Ой! Це чіткий символ всього сексуального в жінці. На жаль, образ був дуже незручним з точки зору реальності. Незрівняні, більше 30, бездітки ... в цілому, кучеряві просто для обличчя. Не зрозуміло, що людина з таких люків ... ймовірно, це тільки в кіно.

8. У Uma Thurman і лялька фантастика
й Це те, що ви не хочете бути такими, як: Я ніколи не розумію, хто думав, що вона була гарною. В цілому важко передати свої почуття від перегляду цього фільму і особливо з цього образу ... ні, я не буду димати через це.

9. Навігація Renee Zellweger в Bridget Jones
Де ви починаєте? Похилого віку безалкогольний, не маючи нормального особистого життя, ні дітей. Імітація є найгіршим варіантом всіх (навіть підрахунок розуму). Не думаю, що я не схожий на цей фільм... Я просто не розумію цю дівчину... постійно захоплюючу нечудовгу, не в змозі поводитися і постійно потрапити в припливні ситуації.

10. Катерина Лицарлі в кіно "Атонмент"
Це цікавіше. Куріння як ознака «рефективного інтелекту». Про це розповідається про те, що ми вважаємо, що Кірочка має на увазі саме те. Я думав про свою роль середньої акторки, але роль дав їй маленький шлях. Простіше кажучи, ви можете подумати про зображення, як натискання сигарет на вашому розумі і думках.
Ви знаєте, що я маю на увазі.

р.

11. Крістіна Хендрікс в кіно Drive
Наш червоно-шерстий здобич, який підштовхував головний герой з кримінальними боями. Одружена, з чоловіком - злочинець, який не в миру з власними психіками і друзями. в цілому жінка робить дуже приємне враження, особливо якщо ви просто подивитеся на її фото. Дуже красивими зеленими очима...

Чому ми говоримо про жінок? Давайте промити пару чоловіків занадто...

12. Marlon Brando з в порт
Чудова людина! Я нічого не ім'я проти нього на всіх... і він взяв участь у добровольцях і допомогла африканським дітям... і боровся за тропіки... Саме тому вона небезпечна для такої людини, щоб курити... занадто велика спокуса імітувати його.

13.00 р. Джеймс Деан або "Мр. Все-Смокінг"
Для того, щоб зробити це зрозумілим для всіх, декан вважається дивним перехрестям між хлопчиком і поганим ковбойником, який не дасть нікому стояти в своєму шляху. Зі своєї біографії ви можете легко дізнатися, що він курив з своєї молоді і постраждав дуже багато про це. Дякую йому за спробу позбутися від цієї звички, але виявилося погано ... це життєздатність, що таке повідомлення не повинно вставлятися в фільми ... але так ... хороша людина була.

14. Жан-Паул Белмондо
Ні ЗАМОВИТИ! Я ніколи не знайде його привабливим.
Катування мене, вбити мене, але я буду триматися з мій погляд. Цей актор вважається французьким скарбом, але я не можу назвати його успіхом в плані різноманітності або якості гри. Так, ви можете дивитися фотографії з ним ... але це не задоволення для мене особисто. Тим не менш, жінки в своїх картинах привабливі, тому куріння цілком ймовірно ловити (хлопці звичайно).

15.00 р. Джон Трапелла.
Останній список. Я не знаю ніяких зображень Travolta не куріння. Звісно, бо він відіграв бідних хлопців з своєї молоді. Ці «погані хлопці» завжди були дуже привабливі жінки, і куріння дає йому занадто явний відтінок сексуальності. Рекламація для мене була тільки фільм «Гірспрей», де Траволка відіграла жінку... в цілому, дядько чудовий. Але курити поганих хлопчиків !!!

В цілому, мені важко сказати, скільки це все вражається долі специфічних осіб, але я ніколи не копчений і я не збираюся курити. Добре, дівчата і хлопчики ... поділяють наші думки в кулонах.