Шаурма Саймона

Я люблю котів! Ці пухнасті, теплі, м'які і плюшеві груди завжди доторкнулися мене з їх грайливий і дуже шкідливий характер. Всі мої дорослі життя у мене були коти: сірий і чорний, червоний, білий, смугастий, mongrels і не зовсім). Якщо ви дивитеся трохи з цих маленьких грудок, ви можете зрозуміти багато для себе з їх персонажа. І в цей час я дізнався один великий факт про котів. Все дуже шкідливе і патологічне. Немає, ви не думаєте, що це погано, тому що кошеня шкідливі тільки тому, що вони божевільно хочуть грати, чіться і божевільний. Отже, якщо у вас є такий плюшевий друг в домашніх умовах, не забудьте поперчити його з вашої уваги, бо він життєвий для нього !!!

р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

р.

Ось серія мультфільмів, створених за допомогою Adobe Flash, про кота Simon.

Автор: Англійська аніматор Simon Tofield.

У інтерв'ю з вашим журналом Cat Simon Tofield розкриває, що його три коти - Hugh, Jess і Macy - дати йому натхнення для мультфільмів, особливо Hugh.

Симфонія кішка: коли-небудь голодний домашній кішка, яка зробить все для власника, щоб годувати його!

р.

Симона: Тривалий власник кота.

Р

Інші не такі важливі особистості ...

Добрий настрій!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное