Matilda Рожева Ledger є невеликим, посміхаючим, чарівною дівчиною, яка невпинно стала єдиною нагадкою розкішного актора Heath Ledger (крім його ролей, звичайно). Красивий 6-річний Матільда схожий на рефлексію Хіта. Те ж самі очі, однаковий вигляд і однакова життєрадісна. А якщо мати Матільди, актриса Michelle Williams, який наступного року ми побачимо на великих екранах в образі Марилін Монро, більш стриманий і спокійний, то життєрадісна експозиція і непристойна енергія вже видно в маленькому Ledger. Не менше, ніж раніше.
р.
Вінок Ledger завжди був відомий своїми численними романами з акторами. Він від імені Наомі Ваттса та Heather Graham та Lisa Zane (сестра актора Біллі Зане, який зірвав у титанічній та Чармеді), але тільки Мішель Вільямс зміг закохатися в любові з Хітом, щоб він забули про все. Хати і Мікелен зустрілися влітку 2004 року по встановленню фільму «Брокебек гора», в якому обидва брали участь. Мішель отримав роль дружини та матіру дітей Хіта, які він закинувся заради коханця. Але вони не взяли участі у житті близько трьох років.
Трохи більше року після їх зустрічі народився маленький Матільда, в якому Він не захоче душу.
р.
«Діти змінює своє життя в будь-який спосіб — за краще, звичайно. Поцілунки великі, але в поверненні ви отримаєте багато більше. І я відчуваю себе, як я готовий вмирати, тому що мій життя вже йде в дочку.
2 990 р.
Матільда стала сенсом свого життя, але в середині 2007 року Мішель вирішив докласти шляхи з Хітом, і зараз він рідко побачив не тільки дочку, але і кохану жінку. Чому Мішель зробив це невідомим, але є чутки, які Хіт використовували лікарські засоби і Вільямс дав йому ультиматум або він кидає його, або вони назавжди зламаються. Майбе Хайт вибрав другий варіант і вони побігли. Я не думаю, що хтось може замінити щасливу сім'ю.
р.
Дуже скоро, Матільда піде до школи, а коли вона виходить 18, вона отримає свій батько посмертний Оскар для гри Джокер в Крістофера Нолан Темний лицар. До тих пір статуя буде триматися Мішель. До речі, всі заощадження, які підійшла до своїх батьків (на той час Матільда ще не народилася) і гроші, які підняли Джонні Депп, Коллін Фарелл та Юде Закон про фільм «Імаїнарія доктора Парнасу» також підуть дочку Ledger.
Я хотів би, щоб Матільда не забути свого батька і виросла талановита, енергійна, добро, мила і розумна дівчина. Я впевнений, що це буде.
р.
Коли я дивлюся Matilda в лісі і охоплюю бости, я розумію Хіт десь поруч. Це найкраща пам'ять його. Мішель Вільямс