Підсвічування.

Ну, майже вся жіноча половина планети чекала на великий екран «Твілай». Сага. Dawn: Частина 1. Я зізнаюся, я теж, на перший день показу цієї сенсаційної картини, побіг до найближчого кінотеатру в місті. У черги, які розтягувалися передніми дверима, були вражаючі! Я свідомо, перш ніж дивитися нову частину, вирішив освіжити пам'ять і переглянути всі три перші фотографії в одну ніч. Для тих, хто забули свої імена, будь ласка: «Твілай», «Твілайт». Сага. Новий місяць і, звичайно, Twilight. Сага. Екліпс.

Я не великий фанат цього фільму, але перша частина дійсно вразила мене і десь навіть зробив мій заморожений серце б'є важче. Що не можна сказати про інші два: сухі, не оригінальні, маленькі емоції, але це тільки на мій погляд! Неприємний розчарування.

Але всі змінилися з останню картину: Підсвічування. Сага. Світанок: Частина 1"! Я дивився всі 2 години фільму в одному диханні і, коли світильники перетворилися і масу аудиторії, витісняли до виходу, я залишилася сидіти з очей, закритими до приємних звуків саундтреків! По-перше, він відчував, як після першого поцілунку! Я ще не знаю, чому ця частина викликала мені такі емоції.

У цій статті я більше не описую фільм або мій досвід. Я хочу поділитися з вами емоціями Роберта і Крістена! І не тільки їх враження від картини в цілому, але трохи того, що довгоочікувалися перші ніч і не тільки це. !

І так, Роберт Патинсон і Крістен Стюарт поділяють свої враження від секс-сцен в інтерв'ю для Розваги Щотижнево

Найпопулярніші враження Роберта:
«Це дійсно інтенсивна версія цієї сцени. Ви не бачите реальний секс у книзі, але вони говорять про це, і це як пекло.

«Приміром, зйомки сцени не можна порівняти з реальним сексом. Все, що ви знаєте, фрагментовані, і як тільки ми почали, вони вимагають, що ми зупиняємось! ?

р.

Слова вампіра, сміється, підтверджує Крістен:

Директор зберігав маршрут: Стоп стрибати на неї! Як я хочу мати секс на набір!

Відповідь Роберта: "Чому не?" Ви побачили мій дупа! Ви побачите свій час! Тільки через фон, фільм присвоєно категорії Р (обмежений перегляд для осіб віком від 17 років тільки у супроводі дорослих).

«Це просто через ці дивні Крістен переходить і ці ліхтарі, що фільм отримав R!» Немає одного рухається, як це в підліток кіно! ?

Коротко про основні ...

До речі, які все ще вирішили подивитися цю частину, радимо вам сидіти до кінця, так як після саундтреків є невеликий стік до фільму.