Модний ілюстратор

Модний ілюстратор Bree Liman є рідним з Нью-Джерсі. Вона почала свою кар'єру в Мурському коледжі мистецтв і дизайну в Філадельфії. Після закінчення коледжу Ліман отримав ступінь бакалавра образотворчого мистецтва в графічному дизайні та ілюстрації. Потім вона рухається до Флориди. Там вона починає свої експерименти, сльозивши ілюстрації за допомогою Adobe Illustrator.
Модний ілюстратор

Її робота була скоро помітена і вона почала працювати фрілансером для творчої графіки Нью-Йорка. Наступним кар'єрним кроком є жіночий журнал моди, журнал "Мій Блісс", де працює як художній керівник і дизайнер.
Модний ілюстратор

У інтерв'ю Bree описав себе:
Мій типовий робочий день завжди починається з кави, а потім я перетворю на мій Mac, мій iTunes, і отримати роботу. Модний ілюстратор

Мій стиль постійно розвивається. Я постійно намагаюся використовувати основні принципи, які я навчався в коледжі, як використання білого простору і пропорції тіла як бази для ілюстрацій. Я намагаюся покласти свою уяву на папері і, якщо я можу тільки зробити те, що в моїй голові, я буду радувати, але це ніколи не виходить. Модний ілюстратор

Я люблю ефекти та колірну палітру ви можете отримати в Adobe Illustrator. Я також люблю працювати там через можливість видалити / вимикати, поки ваша робота є те, що ви хочете, на відміну від роботи з олією на полотні або променях, що був одним з перших, коли я був у коледжі. Модний ілюстратор

1990Р. 2199Р.

Модний ілюстратор

Модний ілюстратор

Модний ілюстратор

Модний ілюстратор

Модний ілюстратор р.

Модний ілюстратор

Модний ілюстратор

Модний ілюстратор

Модний ілюстратор

Модний ілюстратор

Модний ілюстратор