Різдвяна казка

Зима і перші дні грудня нагадуємо, що Новий рік приїжджає найближчим часом і звісно різдвяні свята. Для мене цей період завжди пов'язаний з чимось казковим, таємничим, магічним. Наприклад, я вірю в моє серце, як дитина, що щось надзвичайне повинно стати на Різдво, казка повинна статися! Ви вірите в магію?

У цій статті я хочу взяти вас до міста Нью-Йорк, який дав казку для леді Гага. Виконавці стали управління одним з найвідоміших магазинів у світі, ім'я якого, Барні. Для різдвяного періоду цей вражаючий магазин кафедри повністю віддається відомому рідному міста, а точніше до неї музичних персонажів.

Так давайте трохи зануритися в цей світ дивного, жаху і чарівника.

р.

Я хотів би відзначити оригінальний вхід в магазин. Після того, щоб потрапити всередину, потрібно подолати страх і пройти через рот гігантського монстра-подібного істоти!

В середині є окремий бутік Lady Gaga.

І це тільки частина святкових змін, які зазвичай спокійно і дуже респектабельний магазин вен.

Для прикраси вітрин, які виходять з відомого проспекту Мадісона, приймали королева протоки, добре, не без допомоги стилістів звичайного, у людини Ніколя Фортіхетті, Елі Судбрейк і Крістофер Хамаїд Пірсон.

Вся п'ята підлога магазину є повним лабораторією Lady Gaga. Наприклад, в коробці печива за $ 15 можна знайти солодкий образ зірки в глазурі.

А поруч з цукерками, іграшки, одяг, аксесуари, святкові предмети, диски, книги та відео та інші предмети, пов'язані з поп-зіркою.

Не без свічок і косметичних засобів, які можна знайти в будірі, нагадують гігантські віспи!

І, звичайно, це візуальне свято прийшло участь у зовнішній одяг!

Ви хочете відзначити Різдво в стилі Леді Гага?