Рокаблі

Натхнені стегнами ...

Люди понад 40 пам'ятають свою божевільну дитину? Ви двадцять років дивитеся фотографії своїх дад з хустом або їх мами в довгих різнобарвних спідницях і стрічках в їх волоссі? Може бути, вони wore всі чорні і пофарбовані їх чубчик рожевий? Мій друг, наприклад, обуріть безформну футболку з словами «Agatha Christie», і я – чорна мереживна сукня на пальці. О, це був променем! Що я говорю про? Найпопулярніші новини

Я, безумовно, не раджу, що одягається в незнімних нарядах і рубаючих дітей на вулицях, але заради привітності (або моді?) ви можете бути «урбановим lunatic. й

Сьогодні ми граємо Rockabilly!

374542

Рокабіль... Я завжди любила слово, здавалося б, мати характер, стиль. Що звучить невірно, не так? Ідеальна дівчина в цьому стилі одягає точно те, що я просто обожнююю: панчохи, сукні з підкресленою талією, високе взуття з платформою ... додайте до цієї характерної макіяжу - димки з стрілками і довгими віями (в модерації, без вболівальникалізму!), червона помада і непробивна шкіра (ала і ah, за природою я дуже блідий). Дівчата Rockabilly мають багаті форми - видатні груди, круті стегна і тонка талія.

Я випадково раджую те, що мій стиль відображає мій внутрішній само, тому що рокаблія вкрай важливо напрямок музики, щось між роком і ролом і синіми, важкою і країною (улюблена музика!), його засновники були Beatles, Rolling Stones і Handsome Elvis Presley.

Японці оцінили це!

Так, якщо ви хочете щось нове, я рекомендую вам спробувати на цьому образі! Але не відійшлися – адже різниця між дитячою «урбановою дівчинкою» і модним, що знає, як взяти краще з стилю.

Rockabilly-style makeup is, нехай скажеш, трохи ексцентричний, можливо, навіть вульгар, але мені подобається. Особливо при виготовленні ретельно і красиво.

Ви можете зробити класичний варіант макіяжу - принести акуратні стрілки, ретельно пофарбувати з об'ємною тушкою вії, а з червоним помадом - губки. Але я пропоную трохи експерименту (як зробив, наприклад, Katy Parry і Sofia-Alice Baxter) – замінити червоний помада з помади кольоровою фуксія, використовуйте яскраві тіні очей і не дасть світлому тані. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу!

«Я хочу бути зрозумілим, але не бути запобіжним». Christina Aguilera хоче бути persuasive, але не поп. Для дівчат з таким зовнішнім виглядом такий макіяж є просто спалюванням. Очі і губи виразні, але не виглядають вульгарно. Можливо, це найуспішніший образ Христини.

Дякуемо!

«Ви згадували його кватку, отримай у спині!» Я звертаюся до тих, хто претендує бути відомим як реальний рокабільські принцеси – якщо ви хочете конформувати, ви не можете обійтися без певного зачіски. Об'ємні топи і плавно зшиті пасма з боків про те, що нам потрібно. Однак зачіска може варіюватися від випадку, щоб справа - це може бути як світле волосся, так і неявний "крендель" над чолом.

Одяг!

Все про силует і друк. Перший повинен бути жіночним, другим яскравим. Підкреслений груди і талія, пишна спідниця, великий і невеликий горох, морський мотив, обіди з ювелірними прикрасами у вигляді штучних квітів, панчохи з швом. Стиль на краю - стильно виконаний зробить образ незабутнім, але варто трохи перестаратися, і ви вже подивитеся як сільська муделька, так і в якості продавця на ринку.

Найчастіше стиль грає, розбавляється різними аксесуарами - з сумочками Chanel, такі сукні виглядають класичними, кілька шкіряних браслетів з бордюру і вії - і тут є кам'яні принцеси, роблять макіяж більш драматичною і білою шкірою - Gotessa.

Справжня рокаблалі-дівчина можна вважати Dita von Teese. Однак краса не фіксується на реалізації суворих правил стилю: іноді вона виглядає занадто пишною або гламурною, одягає шпильки замість цистерни і товстих підборів, грає з фактурами і тканинами.

Шукайте сукні Ви можете вибрати щось схоже, щоб створити бажаний образ.

Rockabilly дівчинки носити великі кольорові татуювання. Це дійсно вульгар і він пішов. Ви не робите їх, ви?