Лотти Мосс

На модному Олімпі з'явиться нова зірка. 13-річна Лотетія Мосс, півсекретар того ж Kate Mosss, може виштовхувати ряди молодих моделей. Дівчина була приурочена на весіллі Кате, коли вона була однією з 15 наречених. Розмноження модельних агентств, здавалося б, не пішло - кожен з них хоче отримати гарну дівчину в руках. Але батьки Лотеті ще не поспішають. Її мама вважає, що 13 занадто молодий, щоб почати модель кар'єри, і хоче чекати до 14-го дня народження дочки.

106769

Лотет другий зліва

р.

578132

Це занадто рано. І в той час, як Lottie чекає на свого 14-го дня народження, модельне агентство Storm Model Management (агенція, яка колись відкрита Kate) вирішила дати їй пробну фотосесію і побачити, як Lottie проявляється самостійно. Вона дуже сподобалося, тому кожен щасливий.
Фотографії фотографа Андреа Картер-Будман. Дівчина, звичайно, виглядає старше 13 років, але наївний погляд обов'язково зраджує вік.

р.

Дівчина дуже гарна. Кожен каже, що вона виглядає так, як Kate, але я не помітив схожості. На мій погляд, вона має багато спільного з Andrei Pejic.

421774

Lottie молодий і свіжий, вона є істинною англійською трояндою. Її мати абсолютно право чекати, поки вона не вийде 14, вона має великі можливості, вона може зробити велику модель. Її порцелянова шкіра, натуральні блондинки волосся, сині очі і виразні жекбони є які моделі потребують зараз.
Румор має це, що Лотеті дуже любить працювати перед камерою і вона вже встигла знімати для реклами вінтажного магазину, який належить батькам. Я не знаю, якщо вона зробить успішну модель, але, ймовірно, гучне ім'я може не тільки грати в її руку, але і завдати шкоди, тому що вона навряд чи не порівняє з її старшою сестрою. Кар'єра Ката була запаморочення. Незважаючи на те, що вона ніколи не була написана красою і не досягла параметрів моделі з висотою всього 172 см, вона не була подібною людиною. Цікаво, що неприпустимо, особа пам'ятається, але досить обличчя Lottie може втратити серед багатьох красивих осіб.

Габаритний зображення

Херсон

157277

Перша кришка Кате для Vogue, яка з'явилася на місці, коли вона була 19.