Діти на продаж

Я думаю, що багато чули про «відроджених» – рекламу цього чудового винаходу в один раз вдалося отримати досить втомлений. Вони також називають «баби» і «бабибон».

лялька, яка здатна не тільки чистити, але і писати, її температура піднімається, вона клаптує її очі, і навіть зовні вона практично неможливо відрізнити її від живої дитини (якщо не близько шукати, звичайно). «відроджений» є ліцензованим продуктом німецьких виробників, але, як ми знаємо, зараз в Китаї виготовляються навіть великі іронні колайдери, тому ребра Китаю тепер успішно приймають хліб (тобто покупці) з Німеччини). Заводські стрічки є одним, і ляльки ручної роботи цінуються ще більше. Вартість такої ляльки можна вимірювати в тисячі, а не рублів, але зелений.

Я нещодавно мав епіфані: Я думав, що стрічками були для маленьких дівчаток, щоб грати з мамою, не з клюмами, але нормально, мочитися і ляльок. Але! Виявляється, що дорослі тітки люблять грати з ребортами - вони ковтати їх, ходити з ними на вулиці, годувати, змінити діалки ... Я б сказав - добре, хворий на голову, тому на обговорення і не скажеш ... Ось babiki.ru/blog/Reborn/11063.html обговорення нової ляльки як члена сім'ї. Мода? Так що деякі дивні, я б сказав, перевернути моду - замінити на ваш розум живі дитячі ляльки, навіть oop.

р.

5015674

р.

До речі, про oop ribon ... eva.ru/jsf/forum/print-all.jsp?topicId=2229581 - тут можна їздити на підлозі сміхом. Якщо це не тролінг, я дійсно рубав для людей.

Р

Природність у всій своїй славі. Коли це ваш, тепло і рідний, навіть якщо це страшно - але любили. І це -- гумка фреак. Але вони роблять.

р.

Діти продаються на...