цар - .

Михаїл Джексон був не тільки блискучим співаком, але і чудовим чоловіком. Ароматизована істота в появі і сильній природі всередині. Я думаю, що це буде довгий час, тому що люди люблять, що не залишають світ, який легко. Вони говорять про нього, розповідають про нього, і говорять про нього, але що він сказав під час життя, яке було неймовірно важко? Якими були його погляди на світ? Для своєї слави? І неупереджена любов громадськості?

Я мав великий час, як дитина, живе з братами, ми мали багато задоволення, але я завжди відчував себе самотнім.
Я люблю історію Елефантного чоловіка, це багато, як шахта. Коли я думаю про нього, я часто торкаюся, бо я бачу себе в цій історії. Але ні, я ніколи не хотів купити свій скелет, це просто інший приступний винахід.

Я чорний американський. Я пишаю мій гонщик. Я пишаюся тим, хто я.
Якщо всі люди в Голлівуді, які мали пластику операцію, залишили місто, не залишаться ніхто.
Я ніколи не повністю задоволений нічого. Я досконалий, це частина мене. Я не щаслива з себе, я спробую не дивитися на себе в дзеркалі.

Я намагаюся імітувати Ісуса, тому що він замовив нас, щоб любити дітей, щоб бути як чистими і невинними, щоб побачити світ очима дітей, і побачити магію в усьому світі.

Я все ще захоплення виглядом хмар і захід сонця. Я завжди зроблю бажання, коли я бачу веселку або зірку. Я бачив метеорний душ. Світ сповнений дива.

Я ніколи не користуюсь мовою в своїх піснях. Я думаю, що я повинен бути більш поважним для дорослого покоління. Якщо я роблю пісню так, що і там вирощена жінка в аудиторії, я відчуваю винність.

Почуття підтримки шанувальників так приємно. Я ніколи не приймав свою любов до Я не пишаю, і я не думаю, що я краще, ніж, скажімо, мій ранчомат. Люблю - це красиве почуття. Все моє творчість для цього.
Я раб до ритму. Мені подобається палітра. Я танцюю, як я відчуваю себе зараз. Якщо ви починаєте мислення, ви мертві. Не про причину, це про почуття.

У будинку я побудував фортеці з повітряних кульок. Є гармати, які стріляти воду і розсіювання, які знімають кульки. Тут є мости і носки, щоб приховати. Я люблю цю фортецю. Після того, як рік я вдягнувся як клоу всі правила – з розписом обличчя і червоного носа. І дарую всім дітям цукерки, печиво і морозиво.
Я ніколи не змогла дітям в житті. Я ніколи не шкодую дитину. Не в серці, я не.

Я не звернувся до царя поп-музики. Це був Елізабет Тейлор, який представив мене на American Music Awards. Вона сказала: "Я думаю, що він цар поп, скеля і душі." І прес забрав цю фразу.

Я впевнений у своїх здібностях і повністю нехвильований. Якщо я до чогось, ніхто не зупиниться.

Любов - це смішна річ для опису. Тексти пісень, а це означає: Вона так легко відчувати, але вона ковзає, коли ви говоримо про неї. Як і бар мила в ванну, це в руці до тих пір, поки ви не вичавите її занадто щільно.

Деякі люди пропускають своє життя, шукаючи любов поза собою. Вони думають, що вони повинні ловити і тримати її. Але любов відсмоктує як вологий шматок мила.

Холдинг на любов не так неправильний, але ви повинні вчитися тримати його легко, торіонувати. Нехай її літати, якщо вона хоче. Якщо це безкоштовно, любов зробить життя живим, радісним і новим. Це сутність і енергія, яка приводить музику, мій танець, все. Довгий любов в серці, він всюди.

Живлення в собі починається з того, що страх є нормальним. Не проблема, тому що кожен відчуває неприємний і небезпечний час. Проблема не є чесною, щоб визнати страх. Коли я дізнався про мої сумніви і невідповідності, я більш відкритий для інших. Поглибше я йду, сильніше я стати, бо я розумію, що я більше, ніж будь-який страх.

р.

Моє розуміння магії не хитрощі ілюзій на сцені. Весь світ сповнений магії. Коли кит виходить з моря, як і в новонародженій горі, ви занурилися з непрозорим захопленням. Що диво! Але ж малюка, який ледь навчився ходити, який бачить його першу тадполу іскріву в пудлі грязі, відчуває себе таким же. Чудо заповнює своє серце, тому що він бачив вічне відтворення життя. Яка насолода природа повинна відчувати себе, коли вона створює зірки від сходження газу і пустого простору. Сміттує їх, як блиск від оксамитового клоака, мільярди причин, щоб прокидати в чистому вигляді радість. Коли ми відкриваємо наші серця і даємо подяку за все, що вона дав нам, природа знаходить свою винагороду. Звук запобіжних валків по всьому світу і природи луків...

57625879

В кінці, найголовніше, щоб бути чесним і близькими і працювати важко. Що зараз не буде завтра. Попереду. боротьба. Покращуйте і вирощуйте свій талант. Будьте кращими на те, що ви робите. Дізнайтеся більше про вашу діяльність, ніж будь-який інший. Використовуйте інструменти, щоб служити себе - чи є книги або підлоги для танців або води, щоб плавати. Девер це, це ваш. Це те, що я завжди намагаюся пам'ятати.

Не оформляйте висновки без розмови з особою, однона-одному, бо тільки тоді можна зрозуміти сутність цієї людини!

, Україна

Я звинуватив, що обробляється з секретністю, і це правда. Якщо ви відомі, вони завжди стараються на вас. Ви дивилися. Не завжди приємно. Ви можете попросити, чому я часто носила темні окуляри, і я скажу, що це тільки тому, що я хотів бути зірваним в усі часи. Це трюк, який дозволяє приховати принаймні трохи від дикої curiosity. Коли мій зуб мудрості був розірвав, стоматолог кладе бандаж на мене так, що я б не помітив проростків на моєму шляху додому. Мені сподобалося, що бинт. Він був великим, набагато краще, ніж темні окуляри, і я використовував, щоб носити його на деякий час. Я маю на увазі, що я хочу приховати хоча б частину себе, принаймні трохи відпочивати від людей. Я знаю, але я люблю конфіденційність.

Я не люнар, просто місяць мій!

Не пошкоджуйте людей. Не запитайте. Ми не живемо на чужому кошти. Все це в нашому будинку вважається гріхом.

Я почав усвідомити, що навіть мій батько суворість був свого роду любові, безумовно, непристойна любов, але все ще любов. Тексти пісень, а це означає: Він сказав мені, тому що він любив мене. Бо він не хотів, щоб подивитися на його потомство. І як час переходить, замість гіркоту я відчуваю себе безглуздим. А замість гніву я знайшов захват. І замість помсти я знайшов перемир’я.

Габаритний зображення

Я люблю тварин для своєї природної чистоти і щирості. Вони не судять вас, вони не мають причин, вони просто хочуть бути вашими друзями, або принаймні вони не приховують своїх намірів.

Коли я вперше почав виконувати, я був невеликий, солодкий і красивий. Тепер я великий, солодкий і красивий.

р.