Факти про Каті Перрі

А батьки Каті - як пастори, так і дуже релігійна людина. Щоб зберегти Бога з нею, вона отримала татуювання Ісуса на зап'ясті. В цілому, Katie має три татуювання, один з яких є полуниці на нозі, яка, згідно з Перрі, відображає її сутність.

Факти про Каті Перрі

Місце народження Каті - Санта Барбара, Каліфорнія, США.

Реальне ім'я співачки Elizabeth Katherine Hudson (на ній взяли псевдонім Перрі, щоб не плутати з акторкою Катю Худсон (Деррі – покоївка назва матері Каті)

Улюблена пісня Katy Perry - Toxic, виконана її колегою Britney Spears.

Факти про Каті Перрі

Факти про Каті Перрі

Каті використовується для любовного співу в церковному хору.

Каті-одина "Я поцікавила дівчину", яка зробила її популярною, була перша на білборді Hot 100 діаграм на сім тижнів.

Каті є єдиним художником у світі, який синглує «Я поцікавила дівчину» і «Хот Не холод» отримав потрійний статус платини в США у 2008 році.

У 2009 році Катерина Перрі увійшла до Книги рекордів Гуіннесса, завдяки тому, що її сингли «Я поцікавила дівчину» і «Хот Не холод» з альбому «Один з хлопців» офіційно завантажили з мережі приблизно 2 млн разів, що вважається «Кращим стартом в цифровій діаграмі США серед співаків».

36598.

Після того, як співак заборонив слухати сучасну музику, замість якої вона прослухала тільки до загибель. Парент-прієсти не могли наполягати на власній та заміщеній кісткою Каті.

Вона з пірсингом її ніс, коли вона була 13.

Факти про Каті Перрі

Її улюблена форма вправ стрибає на мотузці. Каті часто стрибає мотузку перед концертами як легкий розігрів.

Факти про Каті Перрі

Вона сниться, що головна чоловіча роль в одному з її відео виступала Роберт Паттінсон.

Факти про Каті Перрі

Факти про Каті Перрі

Одного разу, наставляв її бюстгальтером, приховавши під стіл, так як вона сіла поруч з хлопцями Йонаса Брати. Ця незручна ситуація не турбувала її на всіх.

Популярні виконавці Katie - Queen, Michael Jackson, Madonna, Alanis Morrisette, і Lady Gaga.

З їжі Katie воліє: свіжі овочеві салати з куркою, салати з ендів і авокадо, сирбургери, сашімі з креветками і рибою.