Території біомеханіки

«Гігер» або якщо його ім'я є Ганс Рудольф Ґігер, народився в дуже звичайну сім'ю апотехарію в невеликому містечку Швейцарії. Щоб сказати, що це дядько є звичайним художником, щоб недбалий, для його полум'я просто рідкісний. Один спосіб або інший, і його робота знайома всім, хто коли-небудь бачив фільм «Алєн», тому що безперечно неслухняні відчуження є роботою його хворої уяви і уяви.

Я думаю, що це буде значним для вас, що його перша книга з роботами була названа «Некроном» і була передрукована лише в три рази в минулому році (це незважаючи на те, що перші дати друку до 1977 року). В цілому я хотів би відзначити, що я зробив цю колекцію робіт протягом тривалого часу, так як важко знайти серед своїх картин неульгарної біомеханіки.

Давайте подивимося на це і намагайтеся зрозуміти її, адже в кінці ця людина може називатися прогнозуванням майбутнього. Ми всі рухи в цьому напрямку – страшна суміш тварин і машин.

478592

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки Р

Території біомеханіки

Території біомеханіки р.

Території біомеханіки р.

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки р.

Території біомеханіки

20516516

Території біомеханіки

19908699Р.

Території біомеханіки р.

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки р.

Території біомеханіки

Території біомеханіки р.

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Території біомеханіки

Ну? Скарга? І я попередив тебе... В цілому це квіти, у порівнянні з тим, що ви можете знайти в Інтернеті. Є ягоди! В цілому уява людини дозволяє будь-яким непристойним речам перетворюватися в цукерку.

PS: Я хотів би сказати більше... Неважливо, що робота цього чоловіка була, я побачила свою картину в інтернеті і гнітів мого розуму назавжди відірвав. Який страшний погляд на нього в очах!!! це зовнішній вигляд серійного вбивця. Або той, хто втекти з притулку ...

ГГГ. I'm joking ... вони кажуть, що дядько дивний, просто свого роду...

Території біомеханіки р.