Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Обличчя Dolce Gabbana

Нещодавно стало відомо, що новий обличчя Дельце та Губана стане молодим британським актором Фелікті Джонс. Не відомо, що її західні аналоги, які раніше співпрацювали з Dolce & Gabbana, тому цей договір, безумовно, стане віхом на шляху до світової слави. Перші фотографії Фелікті для Dolce & Gabbana ми побачимо в січні, але в той же час я раджу згадати найвідоміших митців і моделей, які в різні часи співпрацюють з брендом.

Мадонна ще не дівчина, але тільки самий неординарний капелюх може викликати її старий. Я дуже сподобалося рекламну кампанію в 2010 році, де Мадж був представлений як сексуальна домогосподарка. Фотозйомка Мадонна про – Стівен Клен. Великі фотографії, відмінна робота, відмінна модель.

р.

Британський дизайнер моди David Gandhi - це миша бренду, і цілком заслужено - завдяки великій частині постеру, де він лежить від моря в одному з купальників, Light Blue by Dolce & Gabbana парфум став хітом. Ці фотографії є бомбою. Після того, як я мав відвідати мій друг, і вона мала цей плакат на стіні з захопленням «Людина моєї мрії».

р.

У кінці 90-х і на початку 200-х, найвищо-пайовий супермодель Gisele Bundchen співпрацював з брендом.

р.

Claudia Schiffer був зіркою рекламної кампанії Весна та курорту у 2009 році, а одночасно рекламував лінійку парфумів бренду. Я завжди любила цей супермодель (неважливо, що говорить про свою кінну посмішку) і вона є справжнім професіоналом.

Метью Макконаугей хільї з Техасу, що, ймовірно, тому є така жорстокість в його зовнішній вигляд, хоча б ніхто не хотів би назвати його дошем. Удачливий, але не солодкий чоловік, а також відомий актор – хто ще рекламує аромати The One for Men and The Один Gentleman by Dolce & Gabbana

4627662

Неважливо, що характер Naomi Campbell має, вона завжди займає п'ять плюсів. "Чорний пантер" рекламував парфуми L'Imperatrice 3. з витонченістю істинної Empress. А рекламна кампанія сонцезахисних окуляри Starring Naomi, IMHO повинна вийти на золото фонд. Стильний, гламурний, ненав'язливий.

9277497

Є кращі фігури у світі, ніж Шарлетт Йоганнессон, але її обличчя є істинним прикладом благородної, «велика» краси. Саме тому Dolce & Gabbana закликав її рекламувати лінію декоративної косметики та аромату The One.

р.