1489
Дивимося уважно.
Погляньте на ці два дівчата:
Чому ви думаєте, що я вирішив порівняти ці два дівчата?
Саме так само, як і в різні часи.
Коли я вперше бачив ці фотографії, вони дивилися мене. Я думав, що це не сталося! Для дівчинки подібно це:
Увімкніть це:
Це дивовижна! Також тому, що в моєму середовищі є жирні дівчата, і я постійно слухаю їх примхання про те, що втрата ваги вкрай важко. І що такі випадки виходять з звичайних і виняток. І винятки підтверджують правило - якщо ви не повинні бути появою моделі, то що ви робите, ви не досягнете успіху. Однак Таралінн є звичайною, звичайною дівчиною! І вона змогла зробити це.
Коли Таралінн мало, вона була жирною.
Однак, в певній точці вона втомилася від неї, і дівчина вирішила зібрати себе разом і почати інший спосіб життя. Однак від пристрасті до випікання Таран не вдалося відмовитися!
р.
І тепер, завдяки новому стилю життя, дівчина виглядає так. Її дружець Єремія не схожий на її душу, її друзі ревнощі, і її мама намагається завжди бути у формі, щоб не дати шлях до пальми її доньки.
р.
Що секрет? Що таке новий спосіб життя? Не знаєте? Ось підказка:
І більше...
3250Р. 3700Р.
Почати! Все елементарно - здоровий спосіб життя. Чи є щось простіше?
р.
Що таке Таралінн рекомендувати для згортання на шляху здорового способу життя?
1,1 км Знайти мотивацію. Залишити коментар або відгук про HSE
2. Розслаблення та вправи. Правильна доза обох. Музика допоможе вам!
3. У Цукор безкоштовно/жир безкоштовно. Пропустити, як правило, не відрізняється від продукту з високим вмістом жиру. Так цукор і жир повинні йти.
4. У Більшість вуглеводів і калорій повинні приходити з фруктів і овочів. Але звичайно не всі.
5. і білки: яєчні білки і біле м'ясо. Спробуйте уникати червоного м'яса.
6. Жнівень Приготувати їжу без додавання мусу і солі.
7. Про нас Нежирне молоко і йогурт вигідно.
8. У За деякий час віддають висушені фрукти, горіхи і арахісу. Так, ця їжа добре для здоров'я, але в першу чергу вона змусить втрати ваги важче.
9. Навігація Не їсти після 18:00 і до 9:00.
10. Пити лоти, багато води!
11. Швидке, звичайно, ви з вашого життя. Також виключити майонез, соуси, вершкове масло - в цілому, що може стати джерелом зайвих і непотрібних калорій.
285814
12. Почніть свій день з половиною грейпфрута.
13.00 р. Звичайно, влаштуйте себе один раз на тиждень - день глутонії! У цей день можна їсти всі ваші улюблені речі, але є одне правило:
- Калорійність не повинна входити в щоденний план.
Більш детальну інформацію про новий спосіб життя можна знайти на персональному блозі Таралінна – undressedskeleton.tumblr.com/dietplan
р.
Люблю здорову їжу, якщо ви хочете бути як Таралінн.
Чому ви думаєте, що я вирішив порівняти ці два дівчата?
Саме так само, як і в різні часи.
Коли я вперше бачив ці фотографії, вони дивилися мене. Я думав, що це не сталося! Для дівчинки подібно це:
Увімкніть це:
Це дивовижна! Також тому, що в моєму середовищі є жирні дівчата, і я постійно слухаю їх примхання про те, що втрата ваги вкрай важко. І що такі випадки виходять з звичайних і виняток. І винятки підтверджують правило - якщо ви не повинні бути появою моделі, то що ви робите, ви не досягнете успіху. Однак Таралінн є звичайною, звичайною дівчиною! І вона змогла зробити це.
Коли Таралінн мало, вона була жирною.
Однак, в певній точці вона втомилася від неї, і дівчина вирішила зібрати себе разом і почати інший спосіб життя. Однак від пристрасті до випікання Таран не вдалося відмовитися!
р.
І тепер, завдяки новому стилю життя, дівчина виглядає так. Її дружець Єремія не схожий на її душу, її друзі ревнощі, і її мама намагається завжди бути у формі, щоб не дати шлях до пальми її доньки.
р.
Що секрет? Що таке новий спосіб життя? Не знаєте? Ось підказка:
І більше...
3250Р. 3700Р.
Почати! Все елементарно - здоровий спосіб життя. Чи є щось простіше?
р.
Що таке Таралінн рекомендувати для згортання на шляху здорового способу життя?
1,1 км Знайти мотивацію. Залишити коментар або відгук про HSE
2. Розслаблення та вправи. Правильна доза обох. Музика допоможе вам!
3. У Цукор безкоштовно/жир безкоштовно. Пропустити, як правило, не відрізняється від продукту з високим вмістом жиру. Так цукор і жир повинні йти.
4. У Більшість вуглеводів і калорій повинні приходити з фруктів і овочів. Але звичайно не всі.
5. і білки: яєчні білки і біле м'ясо. Спробуйте уникати червоного м'яса.
6. Жнівень Приготувати їжу без додавання мусу і солі.
7. Про нас Нежирне молоко і йогурт вигідно.
8. У За деякий час віддають висушені фрукти, горіхи і арахісу. Так, ця їжа добре для здоров'я, але в першу чергу вона змусить втрати ваги важче.
9. Навігація Не їсти після 18:00 і до 9:00.
10. Пити лоти, багато води!
11. Швидке, звичайно, ви з вашого життя. Також виключити майонез, соуси, вершкове масло - в цілому, що може стати джерелом зайвих і непотрібних калорій.
285814
12. Почніть свій день з половиною грейпфрута.
13.00 р. Звичайно, влаштуйте себе один раз на тиждень - день глутонії! У цей день можна їсти всі ваші улюблені речі, але є одне правило:
- Калорійність не повинна входити в щоденний план.
Більш детальну інформацію про новий спосіб життя можна знайти на персональному блозі Таралінна – undressedskeleton.tumblr.com/dietplan
р.
Люблю здорову їжу, якщо ви хочете бути як Таралінн.