Тримати тему жахів.

Глянцеві журнали, косметика, фото retouching ... Ви коли-небудь дивилися, скільки це впливає на ваше сприйняття реального світу? Чому ми починаємо бачити лише дрібні зморшки, недоліки та інші неприємності у власній рефлексії, коли насправді ми практично завжди дивимося цілком прийнятними? Ні, я не можу вірити, що ми всі ідеалісти і прагнемо до досконалості наших органів. Найімовірніше, всі жінки (і я теж) щиро враховують зірки, щоб бути витонченими ляльками з ідеальними параметрами. Але якщо їх шкіра ідеально підійде на відстані 5 метрів, що ми бачимо, коли ми уважно дивимося? А! Я покажу вам маленькі... Але не роблю справу - - Я не роблю це з Малісою - але тільки підняти людську самооцінку і повернути нас на правильне відображення правди.

1,1 км Катерина Перрі.
Хто сказав, що вона приховувала свої недоліки? Щоб бути чесною, я поважаю її за її участь в акне реклами, де вона продемонструвала її обличчя без макіяжу. Але не ви думаєте, що навіть маскувати прищі косметика занадто багато? Це просто реальний, він відчуває, що вони кладуть все це гроди з лопаткою і скребками ...

р.

р.

2. Nicole Richie
Все добре тут... добре, не ідеальна... але це не страшно... З іншого боку, не існує яскравості в ньому ... проте, це безперечно.

3. У Роберт Патинсон
Тепер я буду збити лінійкою... Так, ще раз на цьому сайті кладуть його фото... Але, дорогі, не доводять нас ближче? Або, скоріше, відкрийте ненавидимість і суперечать йому як актора? У короткому обсязі, у порівнянні з тим, що ми бачимо в фільмі, зрозуміло, що артисти макіяжу над паллом і «вамперіям» працювали за славу!

4. У Вікторія Бекхем
Я глибоко поважаю цю тітку. Вона так прямо... Я не знаю, як пояснити ... Але ось поганий удач... вона має дуже погану звичку застосування... Через це її обличчя завжди сяє як ялинка. З іншого боку, для матері-героїну, дружини і далекої старшої тітки, вона дивує дивовижну!

140865

5. Умань Дженніфер Лопес
Добре -- немає коментаря. Я не зацікавив мене особисто. Це надзвичайно успішний крупним планом, так як він був виконаний ввечері, але навіть так зрозуміло, що вона повинна вибрати накладні вії (тобто вії) більш скромно.

6. Жнівень Зю Дешанель
Що таке скребок? Вона вдарила голову десь, і це божевільна! Я думав її в кращому дусі. Ну, можливо, в цей час митець макіяжу переніс його? Я хочу знати, що це правда.

7. Про нас Рожева Макгован
По суті, це красива дівчина... якщо вона не зробила її обличчя кинув – в цілому це буде... добре, прищики повинні були покриті ...

, Україна

8. У Скарлетт Йохансон
Недавній розіграний світ завдяки своїм фотографіям на Twitter, вона також припинила надягання на акуратний макіяж. Якщо ви приймаєте нові фотографії, то без будь-яких наближень ви можете побачити спотворені червоні губи. Але шкіра очищає...

9. Навігація Яг Райан.
Скільки пластику вона має? Ну, це багато, і все не в правому напрямку. Сама чарівна актриса, яка зіпсувала її губи і не здогадувала, щоб затягнути зморшки...

10. Джессіка Альба.
Незважаючи на те, що дитина, вона виглядає дуже добре. Фото навіть закритий план з повагою.

Р

11. Донателла Версаце
Це один з тих варіантів, коли на відстані десять кілометрів нічого не може змінити. Підібрати дітей від монітора. й

12. Reese Witherspoon
Красива комедія актриса. Ми можемо приємно здивувати нас не тільки своїм обличчям.

9237834

13.00 р. Міла Куніс.
На екрані фотосесії і в публічних місцях виглядає як добре ... але подивіться на тонувальника на підборіддя і відверто думають, що варто змащувати цей випадок по всій обличчі, і не концентрувати в одному місці.

Херсон

14. Анджеліна Джолі.
Немає коментарів ... завжди дивиться добре ... і після 30-х нічого не змінився. Вони кажуть, що вона втратила вагу чудово ... але це тимчасові дівчата ... скоро повернеться до нормального.

р.

15 Памела Андерсон
О, як зробив старий леді пас... oh як вона пас... Толі вона дуже стурбована долею тварин, або перепелиною ... але виглядає не довше льоду. І це не те, що старий - на рівні Нікола Кідмана - чи можна вони навіть порівняти?

16.00 р. Демі Мур.
Хто говорить, що вона виглядає погано? Що про Кутчер? Навіть у віці вона дуже стійка, але після усього, з відомим «Скарлетним листом» вона була 20 років. Я хочу, щоб я міг.

17.00 р. Емаль Ватсон
Одне слово: Мучеси! Добре, якщо не видалено, то хоча б не розфарбувати щось ... Моя сестра мала це через гормональний дисбаланс, тому вона відбілюється перекисом і все добре ... здається не складно.

Габаритний зображення

18. Фергі.
Я сказав, що це багато разів і я буду сказати ще. Це єдиний, хто реальний обличчя дуже відрізняється від того, що ми бачимо в кліпах і глянцевих фотографіях. Я не маю уявлення, як це відбувається... Але я поважаю її творчість... Гурт має хорошу музику.

р.

19.00 р. Дженні Маккарти
Не перший раз я бачив її з герпесом... покажуть з рештою її обличчя... але якщо ви змогли приклеїти підроблені вії, що заважає вам з малювання рани над губою? Це не зрозуміло ...

(доб. 3)

20. Риганна
Чудова дівчина...

р.

21. Goldie Hawn.
Дуже старе тітка і її обличчя досить допустимо. Я люблю свою акторську діяльність, адже вона здатна презентувати будь-який образ. й

22. Крістіна Агилера
Тепер я шокував ... Джеймс Камерон колись сказав: «Немає більш насичених відкладів косметики на землі, ніж обличчя Крістіна Агилера». Зараз я розумію! й

р.

23. Кім Кардашян
ГГГГГГГГГГГ MGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
Крістіна Агилера приймають 2, але без звичайних людських емоцій ... і як ви рухаєте це м'язи, якщо вага обличчя не дозволяє відкрити? ) Роб Зомбі пісня приходить до розуму... "Мари потрібні жінки, нудьги червоні жінки !!!" ! ?

24. Tory Сплеск
Я хотів закінчити, але я не знаю, де почати. В цілому я скажу одну річ... ця жінка не погана, і вона може дозволити собі виглядати більш гідно. Так само, за один раз вона перетворилася на поганий хірург, і він зробив бізнес. Дуже сумний.

Висновок і висновок одночасно:
Наступного разу ви бачите глянцеву кришку або настоєну обличчя зірки, пам'ятайте, що прихована під усім цим настоєм, і переконайтеся, що ви красиві!